Escape in Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Escape in Space, Android platformunda ücretsiz oynanabilir uzayda kaçış oyunu.

Escape in Space, gezegenler arası seyahat ettiğimiz aksiyon yüklü bir uzay oyunu. Android platformunda da ücretsiz olan oyunda tüm galaksiyi içerisine çekme potansiyeline sahip kara delikten kaçıyoruz.

Peşimizden gelen, hata yaptığımızda anda bizi içerisine çekecekmiş gibi duran büyük kara delikten kurtulmak için gezegenden gezegene geçiş yapıyoruz. Gezegenler farklı yönlere döndüklerinden uçarken yönümüzü çok iyi ayarlamamız gerekiyor. En ufak dalgınlığımız uzayın derinliklerinde kaybolup gitmemiz için yeterli.

Kolay kontrol sistemine sahip olmasıyla küçük ekranlı telefonda dahi mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynanabilecek bir oyun olan Escape in Space’de yıldızları toplayarak açabildiğimiz 12 uzay gemisi mevcut.

Erkan Calp

Escape in Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Escape in Space, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay oyunları arasında.

Escape in Space, iOS platformunda ücretsiz olarak yerini almış basit görsellere sahip uzay oyunları arasında. Uzay aracına binip farklı gezegenleri gezdiğimiz oyunda tüm galaksiyi içine alabilecek büyüklükte kara delikten kaçıyoruz.

Aksiyon dozu yüksek uzay oyunları arasında konumlandırabileceğimiz Escape in Space’de uzay aracımızla gezegenden gezegene geçiş yapıyoruz. Gezegenler sürekli döndüklerinden geçiş yaparken oldukça dikkatli ve de hızlı olmamız gerekiyor.

Peşimizden bizi takip eden kara deliğe yakalanmadan mümkün olduğunca fazla gezegen gezme amacında olduğumuz oyunda gezegenlerin etrafındaki yıldızları toplamamız da önemli. Yıldızlar puanımızı artırmakla birlikte yeni uzay gemilerinin de kilidini açmamızı sağlıyor. Kilit demişken oyunda farklı özelliklere sahip 12 uzay gemisi mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Bert In Space

    Bert In Space'de, ailesiyle tatile çıkmaya giderken uzaylıların saldırısına uğrayan karakterin kontrolünü ele alıyoruz.
  • Play to Cure: Genes In Space

    Play to Cure: Genes In Space, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir tema üzerine kurulu ücretsiz uzay oyunudur.
  • Starship Escape

    Starship Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyudur
  • Escape from Doom

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Escape Mission 2016

    Escape Mission 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Colossus Escape

    Colossus Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.