Escape Machine City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Escape Machine City, zorlu bulmacalar içeren mükemmel bir kaçış oyunu.

Escape Machine City, kafa yorarak ilerleyebileceğiniz harika bir kaçış oyunu. Çölün ortasındaki yüksek bir uçuruma konumlandırılmış gizemlerle dolu bir dünyanın içerisine çeken oyunda düzinelerce zorlu görev, eşsiz bulmacalar sizleri bekliyor.

Android platformundaki kaçış oyunlarının aksine hikaye üzerine kurulu oynanış sunuyor Escape Machine City. İlk 8 seviyeyi ücretsiz olarak oynayabildiğiniz (tadı damağınızda kalacak, sonraki 7 seviyeyi de oynamak isteyeceksiniz) kaçış oyununda diyaloglar büyük önem taşıyor. Başlamadan kesinlikle akan yazılara bakmanızı öneririm. Hikaye sonlanıp oyuna geçtiğinizde klasik olarak etrafta işe yarar parçalar bulmaya çalışıyor, mekanizmaları harekete geçirmenin yollarını arıyorsunuz.

Bu tarz oyunlarda genellikle geçilmeyen bölümler için ipuçları vardır ve sınırlı sayıda verildiğinden bir noktadan sonra oyunda ilerleme şansınız olmaz, silersiniz ancak bu oyunda böyle değil. Oyunun geliştiricisi YouTube üzerinden walkthrough yani tam çözüm videoları paylaşmış; onlara bakarak takıldığınız yeri kolayca geçebilirsiniz.

Erkan Calp

Escape Machine City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
489 MB DOSYA BOYUTU

Escape Machine City, 15 harika bölüm içeren ilerlemeli kaçış oyunu.

Escape Machine City, kafa yormaya zorlayan bulmacalar içeren kaçış oyunlarını seviyorsanız tavsiye edeceğim, grafikleriyle de etkileyici bir yapım. Zorlayıcı bulmacalarla süslenmiş 15 bölüm sunan kaçış oyununda çölün ortasına konumlanmış, gizemli bir dünyayı keşfe çıkıyorsunuz.

Üç boyutlu gerçekten etkileyici grafikler sunan ilerlemeli kaçış oyunu Escape Machine City’de her bölümde farklı bir yerde buluyorsunuz kendinizi ve bölüme başlamadan neden orada olduğunuz, nasıl harekete geçmeniz gerektiği gibi soruların yanıtını alıyorsunuz. Oynanış klasik; Sağdan soldan arayıp bulduğunuz objeleri – sınırlı sayıda obje alabilen - envanterinize atıyorsunuz. Objeleri mekanizmaları harekete geçirmek için kullanıyorsunuz. Anlatması basit ancak nerede neyin kullanılması gerektiğini bulmanız dakikalarınızı alıyor. Hatta bir noktadan sonra takılıp kalabiliyorsunuz. Neyse ki oyunun geliştiricisi YouTube üzerinden tam çözüm videoları paylaşmış. Onlara bakarak geçemediğiniz bölümü bitirmeniz mümkün ancak bu videolara bakmamanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Escape From Paradise

    Escape From Paradise, harika görsellere sahip bulmaca macera oyunu.
  • Can You Escape - Armageddon

    Can You Escape - Armageddon, Android işletim sistemi üzerinde rahatlıkla kontrol edilebilen bir tür macera oyunudur.
  • Garfield's Escape

    Garfield's Escape resmi Garfield oyunudur
  • Doors&Rooms: Escape King

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Cube Escape: Paradox

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Escape City

    Escape City, suç çeteleri tarafından yönetilen şehri içerisinde bulunduğu durumdan kurtarmaya çalıştığımız bir Android oyunu.
  • Unchained: You can never escape

    Korku dolu evin gizemini araştır ve kendini kurtar.