ESET Online Scanner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,765 TOPLAM İNDİRME

ESET Online Scanner, ücretsiz online virüs tarama ve temizleme aracı.

ESET Online Scanner, antivirüs programı kullanmıyor, bilgisayarınızda virüs olup olmadığını merak ediyorsanız Windows işletim sistemli bilgisayarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz online virüs tarama ve temizleme aracı.

Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera tarayıcı başta olmak üzere sıklıkla kullanılan tüm tarayıcılarla uyumlu olan ESET Online Scanner, antivirüs programlarının bilgisayarı yavaşlattığını düşünüp herhangi bir güvenlik programı kullanmayanların anlık olarak tarama yapabilecekleri bir araç. Web tarayıcı üzerinden çalışan araç benzerlerinin aksine bulduğu virüsü temizleme yeteneğine sahip.

Tarayıcının online virüs taraması için ihtiyaç duyduğu eklentileri yükledikten sonra en yeni virüslerin d tespit edilebilmesi için virüs imzaları güncelleniyor. Ardından tek tıkla tarama işlemini başlatıyorsunuz. Sistem derinlemesine tarandığından (arşiv dosyaları dahil) biraz uzun süren bu adımın ardından sisteminizde virüs veya sistem performansını etkileyen zararlı olup olmadığı ortaya çıkıyor. Bu noktada bir daha tarama yapmayacaksanız silebileceğiniz bir seçenek çıkıyor. Dilerseniz işaetlemeyip ESET Online Scanner’ı bir sonraki kullanmanızda yeniden indirme yapmadan doğrudan tarama yapabiliyorsunuz.

Not: ESET Online Scanner, çoğu internet tarayıcı ile uyumlu. Internet Explorer dışında bir baika tarayıcıda açmanız durumunda öncelikle ESET Smart Installer’ı yüklemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VirusTotal

    Program kurmadan en popüler antivirüs yazılımlarıyla dosya ve linkleri tarayarak dosyalarda zararlı yazılım olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Bitdefender QuickScan

    Sisteminize anlık ve hızlı bir virüs taraması yapmak istiyorsanız kullanabileceğiniz bir kaç alternatiften bir tanesi.
  • Ragnarok Online

    Oyunundan hariç Japonya’da toplam 26 bölümden oluşan animesi yayınlanan efsane MMORPG oyunu Ragnarok Online kapısını online oyun severlere açtı.
  • Araf Online

    Gameturk tarafından ülkemize tamamen Türkçe bir şekilde yayını yapılan Araf Online’ı diğerlerinden farklı kılan en büyük özelliği ise Türkiye’nin ilk ve tek HD online oyun yapımı olması.
  • Littlest Pet Shop Online

    Little Pet Shop Online, hayvan bakabileceğiniz 2D bir MMO Oyunu.
  • Microsoft OneNote Online

    Microsoft OneNote Online tarayıcı üzerindne çalışan bir not alma aracıdır
  • Online Caps Yapıcı

    Online Caps Yapıcı tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir resim düzenleme aracıdır
  • Online Ses Birleştirici

    Online Ses Birleştirici ile farklı ses dosyalarını kolayca birleştirebilirsiniz