eShield Free Antivirus

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
925 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz bu program ilgi bilgisayarınız ıve kişisel bilgilerinizi güvene alabilirsiniz.

eShield Free Antivirus bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve temel seviyede güvenlik sağlayan bir antivirüs yazılımıdır.

İnternet her ne kadar bilgiye ulaşma süremizi kısaltsa da iyi niyetli olmayan bazı yazılımları da barındırmakta. Bu yazılımlar bilgisayarımıza haberimiz olmadan sızarak güvenliğimizi tehlikeye atıyor. Siz de bu gibi sakıncalı durumlara karşı kullanabileceğiniz bir program arıyorsanız eShield Free Antivirüs'e göz atmanız yerinde olacaktır.

Program kolay anlaşılır bir arayüze sahip olarak geliyor. Sorunsuz bir kurulum aşamasından sonra programı başlattığınızda karşınıza temel özelliklere sahip bir pencere gelecek. Bu pencereyi kullanarak tarama işlemlerini gerçekleştirebilir, zararlı yazılımları tespit edebilir ve ayarları kişisel tercihlerinize göre düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz otomatik güncelleme seçeneğini aktif kılarak programın kendi kendini güncellemesini de sağlayabilirsiniz.

eShield Free Antivirus bilgisayarını zararlı yazılımlara, virüslere ve malware'lere karşı korumak isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken bir program.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.
  • Panda Free Antivirus

    Panda Free Antivirus bilgisayarınızı tamamen güvenli bir hale getirebilen ücretsiz bir antivirüs programı olarak yayınlandı.
  • Ad-Aware Free Antivirus+

    Ad-Aware Free Antivirus+, bilgisayar kullanıcılarını tüm sanal tehditlere karşı koruyan güvenilir bir antivirus ve casus yazılımlara karşı koruma programıdır.
  • AVG AntiVirus Free 2021

    AVG AntiVirus Free, gelişmiş güvenlik seçenekleri ile bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi koruma altına alan güçlü ve ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.
  • Avira Free Antivirus

    Avira Free Antivirus, ücretsiz antivirüs yazılımları arasında saygın bir yere sahip olan ve bilgisayarınızı her an tehlikelere karşı koruyan bir güvenlik çözümüdür.
  • Amiti Free Antivirus

    Amiti Free Antivirus ile bilgisayarınızı virüslere karşı koruyabilirsiniz
  • UnThreat Free Antivirus

    UnThreat Free Antivirus bilgisayarınızı virüslerden korumanıza olanak veren başarılı bir yazılımdır.