Euro Truck Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,621 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Euro Truck Driver güzel grafikleri gerçekçi oyun dinamikleriyle birleştiren bir mobil tır oyunudur

Euro Truck Driver oyunculara Avrupa üzerindeki farklı yerleri Avrupa'ya özgü kamyonlarla keşfetme imkanı veren bir mobil kamyon simülatörü olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tır simülatörü olan Euro Truck Driver'da gerçekçi bir oyun tecrübesi bizi bekliyor. Oyuna kariyer modunda başlayarak kendi hayatımızı tırımız ile yük taşıyarak kazanmaya çalışıyoruz. Oyun boyunca bize farklı türde yükleri taşımamızı gerektiren görevler veriliyor; kimi zaman tırımız üzerinde arabaları taşırken kimi zaman yakıt taşıyoruz. Bu yükleri taşırken ise en büyük önceliğimiz güvenlik. Kaza yapmamız para kazanamamız ve oyunda kendimizi geliştiremememiz anlamına geliyor.

Euro Truck Driver'da görevleri tamamladıkça kazandığımız parayla yeni tırlar satın alabilmemiz mümkün. Oyunda 7 Avrupa kökenli kamyon üreticisinin farklı araçlarına yer veriliyor. Bu araçlarla 20'den fazla Avrupa şehrine yolculuk ediyoruz. Oyun boyunca gerçekçi yol şartları da bizi bekliyor. Gündüz - gece döngüsü, farklı hava şartları, araçlarda hasar modellemesi ve gerçekçi motor sesleri oyunun dikkat çeken özellikleri.

Euro Truck Driver oldukça yüksek grafik kalitesine sahip. Oyunun uygulama marketlerindeki diğer simülasyon oyunlarından kalite anlamında bir adım önde olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Euro Truck Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,335 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

Euro Truck Driver yüksek kalite sunan bir mobil tır simülatörüdür

Euro Truck Driver eğer sıradan tır simülatörü oyunlarını oynamaktan sıkıldıysanız size aradığınız yüksek kaliteyi sunmayı başarabilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kamyon simülatörü olan Euro Truck Driver'da Avrupa'ya özgü kamyonların şöför koltuğuna oturarak 20'den fazla Avrupa şehrini ziyaret edebiliyoruz. Oyunun kariyer moduna başladığımızda zorlu şartlarda çeşitli yük türlerini taşıyarak para kazanmaya çalışmaktayız. Kimi zaman yakıt gibi tehlikeli maddeleri taşırken kimi zaman galeriye son model arabaları taşımamız gerekiyor. Bütün bu görevlerde dikkat etmemiz gereken şey ise aracımıza ve yükümüze zarar verecek kazalardan kaçınmak.

Euro Truck Driver bize gece ve gündüz farklı hava şartları altında araç kullanma imkanı vermekte. Oyunda kazanacağımız parayla 7 farklı kamyon üreticisinin farklı araçlarını satın alabiliyoruz. Ayrıca kullandığımız araçları modifiye edebilmemiz ve görünümlerini kendi tercihlerimize göre değiştirmemiz de mümkün.

Euro Truck Driver'ı tek başına oynayabileceğiniz gibi oyunu multiplayer oyun modlarında diğer oyuncularla birlikte de oynayabilirsiniz. Oyunun yüksek bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Euro Truck Driver 2018 APK

    Euro Truck Driver 2018 APK, gerçek kamyon sürme deneyimi yaşamak isteyenler için kamyon simülatörü, kamyon simülasyonu oyunu.
  • Grand Truck Simulator (GTS) APK

    Grand Truck Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon sürme oyunudur. Kamyon simülatörü oyunu GTS APK, gerçekçi deneyim yaşatıyor.
  • The Road Driver APK

    The Road Driver APK, kamyon, otobüs ve başka araçlar kullandığınız sürüş simülatörü, sürüş simülasyonu oyunu.
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Truck Simulation 16 APK

    Truck Simulation 16 APK Android oyununda gerçek kamyonlarla Avrupa yollarında son sürat yolculuk yapıyorsunuz. Kamyon simülatörü sınırsız sürüş keyfi sunuyor.
  • Euro Truck Simulator 2018

    Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu
  • Tır Kamyon Simülatörü

    Tır Kamyon Simülatörü, adından da anlayacağınız üzere gerçek tır sürme keyfi yaşayabileceğiniz bir Android tır simülasyonu.
  • Cargo Simulator 2021 APK: Türkiye

    Cargo Simulator 2021 Türkiye APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen online multiplayer destekli kamyon oyunu. Kamyon simülatörü gerçek haritalar içerir.