Euro Truck Simulator 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
7,322 TOPLAM İNDİRME

Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu

Euro Truck Simulator 2018 eğer mobil cihazlarınız üzerinde araç kullanma keyfiniz yaşamak ve sürüş yeteneklerinizi konuşturmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir kamyon simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu olan Euro Truck Simulator 2018'de araçlarımızla Avrupa yollarına çıkıyoruz ve yük taşıyarak görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Euro Truck Simulator 2018'e başlarken kendi nakliye şirketimizi kuruyoruz, sonrasında ise görevleri alarak farklı türdeki yükleri Avrupa'nın farklı şehirleri arasında taşımaya çalışıyoruz.

Euro Truck Simulator 2018 içinde 5 farklı Avrupa kamyonunu kullanabilmektesiniz. Oyunda görevleri yaptıkça para kazanıyor, yeni kamyonların kilidini açabiliyorsunuz. Kamyonların içleri özel olarak modellenmiş, bu da kokpit kamerasını kullanabileceğiniz, direksiyon ve göstergeleri görebileceğiniz anlamına gelmekte.

Hem şehir içi yollara, hem de kırsal alandaki yollara yer veren Euro Truck Simulator 2018 içinde 50'den fazla görev bulunmakta. Oyunun Türkçe olması ise güzel bir özellik.

Can Erdil Şentürk

Euro Truck Simulator 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,839 TOPLAM İNDİRME
301.5 MB DOSYA BOYUTU

Euro Truck Simulator 2018, Avrupa yollarını kapsayan bir mobil kamyon oyunu

Euro Truck Simulator 2018 oyunculara gerçekçi bir kamyon kullanma tecrübesi yaşatmayı hedefleyen bir mobil simülasyon oyunu olarak özetlenebilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kamyon simülatörü olan Euro Truck Simulator 2018'de Avrupa yollarına çıkıyoruz ve kendi nakliye firmamızla yük taşımaya ve para kazanmaya çalışıyoruz. Şirketimizi kurduktan sonra yük türünü ve rotayı belirliyor, kamyonumuzla yolculuğa başlıyoruz.

Euro Truck Simulator 2018'de oyunculara farklı kamyon türleri bulunmakta. Bu kamyonları farklı kamera açılarıyla kontrol edebilmekteyiz. Bu kameralar arasında kokpit kamerası da bulunuyor, aracınızı içerden kontrol ederken direksiyonu ve göstergeleri görebilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2018'de 50 'den fazla görev mevcut. Bu görevleri yaptıkça para kazanabilmekte, yeni kamyonların kilidini açabilmektesiniz. Oyunu dokunmatik kontrollerin yanısıra iOS cihazınızın hareket sensörü yardımıyla oynayabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Euro Truck Driver 2018 APK

    Euro Truck Driver 2018 APK, gerçek kamyon sürme deneyimi yaşamak isteyenler için kamyon simülatörü, kamyon simülasyonu oyunu.
  • Grand Truck Simulator (GTS) APK

    Grand Truck Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon sürme oyunudur. Kamyon simülatörü oyunu GTS APK, gerçekçi deneyim yaşatıyor.
  • Euro Truck Driver

    Euro Truck Driver güzel grafikleri gerçekçi oyun dinamikleriyle birleştiren bir mobil tır oyunudur
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Universal Truck Simulator APK

    3D grafik açılarına sahip olan Universal Truck Simulator APK, oyunculara gerçekçi bir tır sürme simülasyonu sunuyor.
  • Euro Truck Parking

    Euro Truck Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Europe Truck Simulator

    Gerçekçi bir kamyon oyunu oynayacağız.