Evden Eve Taşımacılık Takip 1.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,095 TOPLAM İNDİRME
9.77 MB DOSYA BOYUTU

Evden Eve Taşımacılık Takip programı İle taşıma şirketleri büyük bir yükten kurtuluyor.

 Evden Eve Taşımacılık Takip programı İle taşıma şirketleri büyük bir yükten kurtuluyor. Bilgisayar ortamında çalışmaya geçmek isteyen evden eve taşıma şirketleri için özel olarak hazırlanmış bir yazılımdır. Programda eşyaların alınma tarihi ve taşınma tarihi ayrı ayrı kaydediliyor.Tarihlere göre ayrıntılı sorgulamalar yazıcıdan alınan raporlamalar programın öne çıkan özelleiklerinden birkaçı.

 Artık Taşıma şirketleri ajandaya, deftere not almaktan kurtuluyor. Taşınacak müşteri ve taşınma bilgileri düzenli olarak kayıt altına alınıyor. Belirli bir müşterinin son adresi bilgisi bir kaç tıklama kadar uzaklıkta. Bir müşterinin geçmiş taşınmaları anında listelebiliyor.Özellikle taşımalarda hangi personellerin görevli olduğunun kaydedilmesi de çok iyi bir özellik.Böylece taşıma şirketleri yıllar sonra bile örneğin "Ahmet Kara"nın eşyalarını kaç defa taşımışız, hangi tarihlerde ne kadar ücretle taşımışız, hangi personellerimiz görev almış gibi soruların cevaplarına birkaç tıklamada ulaşabilecek.

  Program içinde bulunan kasa defteri ile firmanızın kasasını da yazılım tutabiliyor ve ayrıntılı raporlar verebiliyor.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TeknoAsistan Avukat-Müvekkil Takip 1.0

    Müvekkil ve Dava ile ilgili bilgilerinizi takip edebilecek, ayrıca kişisel ve kurumsal datalarınızı tek bir programdan takip edebileceksiniz.
  • Microm Öğrenci Takip 1.0

    Bütün kurs işletmelerine yönelik bilgilerin kaydedilip takip edilebileceği kullanışlı bir program.
  • Portföy Takip 1.0

    Portföy Programı ile no ,firma , firma yetkilisi , telefon , ürün cinsi ve mail kayıtlarını tutulabilmesi tasarlanmıştır.
  • FENESOFT Evden Eve Taşımacılık

    FENESOFT Evden Eve Taşımacılık programını kullanarak tüm nakliyat işlerinizin kayıtlarını kolayca oluşturabilir ve saklayabilirsiniz.
  • Öğrenci Hizmet Takibi 1.0

    Öğrenci hizmet takibi proğramının son ve güncelleştirilmiş sürümü...
  • ByAdres - E 1.0

    Firmalar, kişiler gibi bağlantıların ayrıntılı olarak takibini yapmayı sağlayan güzel bir yazılım.
  • Kaza Namazı Çetlesi 1.0

    Bu uygulama, kaza namazı kılmakta olup kayıt tutmayan, veya sağlıklı kayıt tutamayanların işini kolaylaştırmak ve kaza namazları olup da daha kılmaya başlamamış olanları teşvik etmek üzere tasarlanmıştır.
  • Süper Sekreter 1.0

    Süper sekreter sayesinde işletmeler ve bazı sektör grupları işlerini kontrol altında tutabilme ve işlem bilgilerinin raporlarını çıkartabilme gibi imkanlara sahip olacaklar.