EventLog Inspector

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Windows hata kayıtlarını incelemek ve e-posta adresinize uyarılar almak isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.

EventLog Inspector programı bilgisayarınızın yönetimini kolaylaştırabilecek log gösterme programlarından bir tanesi. Syslog sunucusunda bulunan kayıtları belirlediğiniz e-posta adresine gönderebilen program böylece hataların ve eventlerin kayıtlarını daha rahat inceleyebilmenizi sağlıyor.

Windows'un çalışması esnasında tuttuğu bu kayıtlar sistemdeki hataları tespit etmek isteyen bilgisayar yöneticilerinin işini oldukça kolaylaştıracaktır. Maalesef bu kayıtlar Windows'un kendi arayüzü üzerinde sadece kısıtlı oranda düzenlenebiliyorlar ve ek programlara ihtiyaç olabiliyor.

Ayrıca ağ üzerinden pek çok bilgisayarı yönetiyorsanız bu bilgisayarlardaki tüm kayıtları tek bir sunucuda toplayabilir ve hepsini ağ üzerinden de inceleyebilirsiniz. Hangi durumlarda uyarı alacağınızı da belirtebilir, böylece sadece önemli olan konularda e-posta uyarısı alabilirsiniz. Ev kullanıcıları için ücretsiz olan uygulama ticari kullanımlarda ücret talep etmekte.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Inspector File Recovery v4.0

    Windows altında gerçekleştirdiğiniz biçimlendirme, silme, yeni bölüm oluşturma / silme gibi kaza sonucu yapılan işlemlerden sonra kaybolan verilerinizi geri getirmek için, yüzlerce dolara satılan uygulamalardan bir tanesini satın almak zorun
  • Xirrus Wi-Fi Inspector

    Xirrus Wi-Fi Inspector ile çevrenizdeki WiFi ağları denetleyebilirsiniz
  • NVIDIA Inspector

    NVIDIA Inspector, NVIDIA ekran kartınız ile ilgili her tür bilgiye ulaşmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir programdır.
  • Hard Drive Inspector

    Hard Drive Inspector geniş kapsamlı sabit disk inceleme ve denetleme programıdır
  • PC Inspector File Recovery

    PC Inspector File Recovery ücretsiz bir dosya kurtarma yazılımıdır
  • Hard Drive Inspector for Notebooks

    Windows için Hard Drive Inspector for Notebooks programı, Notebook’lar için sabit disk denetleme işini gören programdır.
  • META SEO inspector

    META SEO inspector, web siteleri üzerinde yer alan meta bilgilerini kontrol edebileceğiniz bir Chrome eklentisidir.
  • Print Inspector

    Print Inspector ile ağınız üzerinde paylaşılan yazıcınızda yapılan hertürlü işlem bilgileri artık bir veritabanında printerınızı yönetmeniz için saklanıyor. Yazıcınızı maksimum performansı almak için yönetin.