Everalbum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Everalbum fotoğraf yedeklemenize ve paylaşmanıza yardımcı olan bir uygulamadır

Everalbum eğer Android cihazınız üzerinde depolama alanı sıkıntısı yaşıyorsanız oldukça işinize yarayacak bir mobil fotoğraf albümü uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf saklama uygulaması olan Everalbum, temel olarak size otomatik fotoğraf yedekleme konusunda yardımcı oluyor ve fotoğraf ve videolarınızı bulut hesabınıza taşıyarak cihazınızda depolama yeri kazanmanıza imkan tanıyor.

Everalbum sadece fotoğraf galerinizdeki fotoğraflarınızı değil, Instagram, Dropbox, Facebook ve Google fotoğraflarınızı da yedekleyebiliyor. Ayrıca Everalbum ile arkadaşlarınızla ortak fotoğraf albümleri oluşturabiliyorsunuz ve bu albümde fotoğraflarınızı ve videolarınızı bir araya toplayabiliyorsunuz. Bu sayede bir etkinlik sonrasında yaşanan fotoğraf paylaşma derdi de son buluyor.

Everalbum bulut tabanlı bir hizmet olduğu için fotoğraflarınıza istediğiniz yerden erişebilmenizi de mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

Everalbum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Everalbum, iPhone'unuzla çektiğiniz fotoğraflarınız, videolarınız için bulutta sınırsız alan sunuyor.

Everalbum, 16GB iPhone modeline sahipseniz kesinlikle indirmeniz gerektiğini düşündüğüm bir uygulama. iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğraf ve videoları bulut ortama otomatik yedekleme yaparak hafıza sorunu yaşamadan doyasıya fotoğraf – video çekmenize imkan tanıyan uygulamanın sınırsız depolama alanı sunması en büyük avantajı.

iPhone’larda depolama alanı artırmak adına hafıza kartı alma seçeneğiniz yok ve 64GB / 128GB modeller fazlasıyla pahalı olduğundan tercih etmediyseniz yer sorununu işaret eden uyarıyla kesinlikle karşılaşmışsınızdır. Bu sorunu çözmenin tek yolu -eğer fotoğraf ve video gibi çok yer kaplayan içerikleri silmeye eliniz varmıyosa- bulut depolama çözümleri. Fotoğraf ve videoları anında ve de otomatik olarak buluta yedekleme yapabilen uygulamalar mevcut ancak bunlar ya ücretli oluyor ya da ücretsiz belli bir alan sunuyor ve yedeklerken kaliteyi düşürüyor. Everalbum sınırsız ve ücretsiz yedeklemenin yanı sıra yüksek çözünürlükte saklama imkanı sunuyor.

Everalbum ile sadece iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğrafları saklamıyorsunuz. Facebook, Instagram, Dropbox ve Google’dan içe aktarma seçeneğiyle çevrimiçi platformlardaki tüm video ve fotoğraflarınızı sınırsız alana aktarabiliyorsunuz. Dilerseniz Touch ID ile korumayı etkinleştirerek fotoğraf – videolarınızı meraklı gözlere kapatma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VLC Media Player

    VLC for Android popüler medya oynatıcının Android versiyonudur
  • KMPlayer APK

    KMPlayer Mobile APK, tüm video ve ses formatlarını oynatabilen ücretsiz Android medya oynatıcı. Hem müzik çalar hem video oynatıcı!
  • Collavo

    Collavo, kısa video klipler hazırlayabileceğiniz ve videolara ses kaydı, müzik, filtre ekleyebileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Videoshop

    Videoshop, videolarınızı kesip biçebileceğiniz, ses ve müzik ekleyebileceğiniz kapsamlı bir Android video düzenleme uygulaması.
  • SoundTracking

    SoundTracking, ismini bilmediğiniz şarkıları isimlerini bulabilen, yeni şarkılar keşfetmenizi sağlayan ve bu şarkıları arkadaşlarınızla paylaşabildiğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Video Müzik

    Video Müzik mobil cihazlarınızda müzik videosu izlemenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • NewPipe APK

    NewPipe APK android, YouTube video ve müzik indirme, arka planda çalma özelliklerini ücretsiz kullanın.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.