Evil Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Evil Factory, birbirinden korkunç tasarımlara sahip olan canavarları bulmanızı ve onları öldürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Bulunduğunuz bölge tehlike altında. Etrafta bu tehlikeyi önleyebilecek kimse yok. Evil Factory oyununda tüm görev size düşüyor. Tek başınıza savaşmalı ve tüm bölgeyi canavarlardan kurtarmalısınız. Andorid platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Evil Factory oyunu sizi büyük bir aksiyona davet ediyor.

Evil Factory oyununda bulunduğunuz bölgede yer alan canavarları keşfetmelisiniz. Bu canavarlar devasa boyutlara sahipler ve onları ancak siz yenebilirsiniz. Oyundaki mağazadan alabildiğiniz en iyi silahı almalı ve canavarlara karşı savaş ilan etmelisiniz. Oyunda sadece bir tane değil onlarca farklı canavar yer alıyor. Bu yüzden onları birebir çatışarak yenemezsiniz. Evil Factory oyununda biraz taktiksel oynamak zorundasınız. Oyunda canavarları yenebilmek için çeşitli yerlere bomba koymalı ve onları tuzağa düşürmelisiniz.

Piksel piksel olarak tasarlanan Evil Factory oyunu eski oyunları andırıyor. Bu sayede canavarlarla savaşırken aynı zamanda da nostalji yapabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Evil Factory'i farklı bir oyun görmek için deneyebilirsiniz. Eğer standart aksiyon oyunlarından sıkılmışsanız ve oynayacak farklı bir oyun arıyorsanız Evil Factory'i denedikten sonra oldukça fazla seveceksiniz.

Uğur Sağlam

Evil Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Evil Factory, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Retro grafiklere sahip bir aksiyon-savaş karışımı oyun olarak karşımıza çıkan Evil Factory, tehlikeli görevlerin ve mücadelelerin bolca gerçekleştiği bir oyundur. Oyunda birbirinden güçlü canavarların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda aksiyon dolu sahneler sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olarak söyleyebileceğim Evil Factory oyunu, nostaljik görünümü ve harika kurgusuyla dikkat çekiyor. Oyunda bulunduğunuz bölgenin güvenliğini sağlamaya çalışıyor ve birbirinden güçlü canavarlarla savaşıyorsunuz. Kontrolleri son derece kolay olan oyunda kendi taktiğinizi geliştirmeniz de gerekiyor. Canavarların üstesinden gelmek için dikkatli olmalı ve attığınız her adıma dikkat etmelisiniz. Farklı silahlara sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak yeni silahların kilitlerini açabiliyor ve daha güçlü bir hale bürünebiliyorsunuz. 

Farklı silahları kullanabileceğiniz ve bir takım özel güçlerin sahibi olabileceğiniz oyunda aksiyona ve savaşa doyuyorsunuz. Ayrıca oyunda canavarları yenebilmek için çeşitli yerlere bomba koymalı ve onları tuzağa düşürmelisiniz. Bu nedenle oyunda sürekli düşünmeli ve dikkatli davranmalısınız. Oynanışı kolay olan oyunda nostalji duygusunu da yaşıyorsunuz. Evil Factory oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Factory

    Hero Factory, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz retro bir platform oyunu.
  • Hero Factory: Idle Tycoon

    Zorlu düşmanlara karşı fabrikanızdan asker yetiştirin.
  • Zombie Evil

    Zombie Evil bol aksiyon dolu bir zombi oyunudur
  • Evil Granny 5 APK

    Toplamda iki seviye bulunan Evil Granny 5 APK'da, sizi kovalayan büyükanneniz ve büyükbabanızdan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Evil Dead: Endless Nightmare

    Evil Dead: Endless Nightmare mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Tuber Evil

    Tuber Evil, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku dolu bir platform oyunudur.
  • Killer of Evil Attack

    Killer of Evil Attack, Android telefonda oynayabileceğiniz hayatta kalma temalı korku gerilim oyunu.
  • Ice Cream Factory

    Ice Cream Factory'de fabrikamızda dondurma üretip marketlere dağıtıyoruz.