Evolution: Heroes of Utopia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.

Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman oyunları arasında ve tür olarak rpg clicker olarak geçiyor.

Platformda eşi benzerine pek rastlamadığımız türde oynanış sunan Evrim: Ütopya’nın Kahramanları oyununda Ütopya’da yaşayan 20 efsanevi kahramanın yerine geçerek kötülere karşı mücadele veriyoruz.

Karakterimizi üçüncü şahıs kamera açısından kontrol ediyoruz ve bölüm başlamadan karakterlerin kısa diyalogları karşımıza çıkıyor. Diyaloglar sona erdiğinde mücadele başlıyor. Bu noktada dünya genelinde oyuncularla bir olup devasa büyüklükte yaratıkları devirmeye çalışıyoruz. Başarıyla yığdığımız her yaratık sonrasında level atlıyor ve yeteneklerimizi, silahlarımızı geliştirebiliyoruz. Takımımıza katılan oyuncular da rütbe atıyor ve sahip olduğu kaynakları bizlerle paylaşabiliyor. Çizgi film görsellere sahip oyununda dünya genelinde düzenlenen turnuva bölümü de yer alıyor.

Erkan Calp

Evolution: Heroes of Utopia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Evolution: Heroes of Utopia, bizleri Ütopya'nın süper kahramanlarıyla tanıştıran rpg clicker türünde online oynanan bir oyun.

Evolution: Heroes of Utopia, rpg clicker türünde online oynanan iOS oyunu olarak platformdaki yerini almış ve ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabiliyoruz. Adından da tahmin edeceğiniz süper kahramanların yerine geçiyoruz ve kötülerin galaksimize yayılmasını engelliyoruz.

Üçüncü şahıs kamera açısından oynanan rol yapma oyununda Ütopya’nın efsanevi süper kahramanların yerine geçiyoruz. Özel yeteneklerimizi kendi yarattığımız silahlarla birleştirerek kötü güçleri engellemeye çalışıyoruz. Devasa boyutta birbirinden çirkin ve inanılmaz güçlü yaratıkları tek başımıza değil, dünya genelinde oyuncularla bir araya gelerek indiriyoruz. Sıralı vuruşlarla uzun çabalar sonucunda indirdiğimiz her yaratık sonrasında rütbe atıyor, kazandığımız parayı silahlarımızı geliştirmek için harcıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur