ExpressVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.1/5 ZİYARETÇİ
12,360 TOPLAM İNDİRME
139.7 MB DOSYA BOYUTU

17 farklı dil seçeneği ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan ExpressVPN ile tüm internet sitelerine erişim sağlayın.

İnternette çevrimiçi bir şekilde hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde gezinmek isteyenlerin adresi ExpressVPN oluyor. Gizlilik ve güvenlik sınırları içerisinde korumalı bir şekilde bağlantı sağlamak üzere tasarlanan uygulama, windows sürümüyle daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. 

ExpressVPN İndir

Bilgisayara indirerek kolay bir şekilde kullanabileceğiniz ExpressVPN'i 7 gün ücretsiz deneme fırsatı sunuluyor. 94 ülke, 160 konum ve 3.000 üzerinde VPN sunucusu ile geniş bir ağ bandı bulunuyor. Böylece kullanıcılar istedikleri konum üzerinden kolayca bağlantı gerçekleştirebiliyor. 

Hızlı VPN sunucu ağı ile farkını ortaya koyan VPN aracı, güçlü ve kesintisiz bir hız sunuyor. Tüm içeriklere sorunsuz bir şekilde erişim sağlıyor. Sınırsız bant genişliği ile dünyanın her noktasındaki içeriğe ve uygulamaya güvenli erişim sağlama imkanı tanıyor.

Kendi alanında şifreleme yöntemiyle dikkat çekiyor. Verileri ve çevrimiçi aktiviteler bu şifreleme teknoloji sayesinde korunuyor. Herkese açık olan WiFi bağlantılarında da yüksek koruma gerçekleştiriyor. 

IP adresini ve konumu gizli tutuyor. Gizlilik politakalarına bağlı kalarak bağlantı ve aktivite kaydı tutulmuyor. Bu da uygulamaya olan güveni artırdığı gibi uygulamanın tercih edilirliği de artıyor.

ExpressVPN Özellikleri

  • 17 farklı dil seçeneği
  • Kill switch özelliği ile VPN bağlanamama durumunda ağ koruması internet trafiğini durdurur
  • Güvenli olmayan WiFi ağlarında otomatik bağlantı
  • OpenVPN UDP, TCP ve Lightway şifreleme protokolleri 
  • Her cihaz tarafından desteklenir
  • 7/24 canlı sohbet desteği
  • E-posta üzerinden iletişime geçme seçeneği.
Hasan Okçu

ExpressVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
11,674 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Express VPN, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden internete özgürce bağlanarak engelli sitelere giriş yapabileceğiniz etkili ve pratik bir VPN servis sağlayıcısıdır.

Express VPN, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak indirerek deneyebileceğiniz bir VPN servisidir. İnternet üzerinde onlarca VPN servisi bulunmasına rağmen bu servisler arasında kapsamlı ve güvenilir olanı bulmak bazı kullanıcılar için zor olabiliyor. Express VPN güvenilir bir şekilde kullanabileceğiniz VPN servis sağlayıcılarından bir tanesidir.

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Express VPN apk indir günümüze kadar milyonlarca kullanıcıya hizmet ediyor. Tamindir üzerinden de 10 binden fazla kullanıcının indirdiği başarılı mobil VPN uygulaması, aldığı inceleme puanları ile de başarısını defalarca kez ortaya koydu. 

Ülkemizde ve dünya da milyonlarca kullancı tarafından kullanılan yardımcı program, aldığı güncellemeler ile de daha kararlı bir hale geldi. Express VPN APK indir ile internette iz bırakmadan özgürce dolaşabilirsiniz.

Express VPN Apk Özellikleri

  • Engellenen ve yasaklanan sitelere giriş
  • Güvenli internet kullanımı
  • İnternet üzerinde kimliğinizi gizleyerek ve güvenli bir şekilde gezinti yapmak
  • Ücretsiz,
  • Android ve iOS sürüm,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Güvenilir,

Kullanımı oldukça basit olan ExpressVPN ile internete bağlanmak istediğiniz herhangi bir Amerika, Avrupa ve Asya sunucusunu seçerek güvenli internetin keyfini çıkartabilirsiniz. Ayrıca uygulama yaşadığınız bölge için kullanabileceğiniz en uygun sunucuları size önermektedir. ExpressVPN internet üzerindeki verilerinizi şifreleyerek kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamaktadır.

Uygulamanın ücretsiz versiyonunu indirerek deneyebilir ve memnun kalmanız durumunda ücretli üyelik satın alarak sınırsız kullanıma geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca memnun kalmamanız durumunda 30 gün para iadesi garanti edilmektedir. Geniş kapsamlı ve kullanımı kolay bir VPN uygulaması arıyorsanız ExpressVPN'i Android telefon ve tabletlerinize indirerek mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Express VPN Apk İndir

Hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Express VPN apk her geçen gün kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor. İngilizce dil desteğine sahip olan başarılı mobil uygulama, ülkemizde pek popüler olmasa da dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıyı ortak bir platformda buluşturuyor. Basit bir kullanıma sahip olan Express VPN apk yükle ile kullanıcılar internetin derinliklerinde iz bırakmadan diledikleri siteleri dolaşabilecek ve güvenli bir kullanım sağlayabilecekler. Express VPN apk'yı ücretsiz olarak indirip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Barış YANIK

ExpressVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
592 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Express VPN, iPhone ve iPad kullanıcılarının internet üzerinde engellenen ve yasaklanan tüm sitelere güvenli bir şekilde kimliğinizi açığa çıkartmadan girebileceğiniz VPN uygulamasıdır.

Express VPN, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir VPN servis sağlayıcısıdır. Kullanımı oldukça kolay olan uygulama ile ülkemizde mahmeler tarafından engellenen sitelere rahatlıkla giriş yapabilirsiniz. Ayrıca IP adresinizi gizleyerek internet üzerinde anonim ve güvenli gezinti yapabilirsiniz.

Express VPN İndir

Kullanımı kolay arayüzü sayesinde bu tür uygulamalar kullanmamış olsanız bile uygulamayı kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinde düzenleyebileceğiniz karışık ayarlar da bulunmuyor. Uygulamayı yükleyerek hemen çalıştırabilir ve güvenli internet bağlantısı ile yasaklı sitelere giriş yapmaya başlayabilirsiniz.

En önemlisi özelliği ise Amerika'dan Avrupa ve Asya'ya kadar farklı ülkelerden sunucu seçebiliyor olmanızdır. Eğer bağlandığınız sunucu ile internet hızınızda bir yavaşlama olursa, farklı bir sunucuyu deneyebilirsiniz.

LTE, 3G ve tüm mobil veri taşıyıcıları ile uyumlu olarak çalışan uygulama, sağladığı güvenlik ile de ön plana çıkmaktadır. İnternet üzerindeki verilerinizi şifreleyerek koruyan uygulama sayesinde kişisel verileriniz daima güvende olacaktır.

Express VPN Özellikleri

  • 7 günlük ücretsiz kullanım
  • Sınırsız bağlantı
  • Güvenli ve güvenilir bağlantılar
  • Amerika, Avrupa ve Asya sunucularından erişim.
Barış YANIK

ExpressVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
139.7 MB DOSYA BOYUTU

Hızlı ve kesintisiz VPN hizmeti arayanların ilk tercihleri arasında yer alan bir uygulama: ExpressVPN!

Tek bir dokunuş ile hızlı bir şekilde çevrimiçi olabileceğiniz ExpressVPN, gizlilik ve güvenlik konusunda yüksek koruma sağlıyor. Tüm cihazlara ücretsiz bir şekilde indirilebilen uygulama, 7 günlük ücretsiz deneme fırsatı da sunuyor. Böylece uygulama içi satın alım gerçekleştirmeden önce VPN hizmetinden sınırsız bir şekilde yararlanılabiliyor.

ExpressVPN İndir

Hızlı bir VPN uygulaması arayan Mac kullanıcıları, ExpressVPN indirerek güçlü hız ve sınırsız bant genişliği avantajlarından faydalanabilir. Sevdiğiniz tüm içeriklere herhangi bir erişim engeli olmadan bağlanabileceğiniz uygulama 94 ülkeden güvenli sunucuları bünyesinde barındırıyor.

Bulunduğu pazarda en iyi şifrelemeye sahip olduğu iddia edilen uygulama ile çevrimiçi aktivitelerin tamamı koruma altında kalıyor. Herkese açık WiFi ağlarına bağlanıldığı zaman tüm hizmetleri aktif hale geliyor ve emniyetli bağlantı deneyimi yaşatıyor.

17 farklı dil seçeneği bulunan ExpressVPN, IP adresi ve konumu gizli tutuyor. Gizlilik politikaları doğrultusunda aktivite ve bağlantı kaydı da toplamadan kullanıcılara rahat bir kullanım deneyimi vadediyor.

7/24 canlı sohbet desteği ve e-posta ile iletişime geçme seçenekleri de kullanıcıların yardıma ihtiyaç duydukları anda en kısa sürede çözüme ulaşmalarını sağlıyor. 

ExpressVPN Özellikleri

  • VPN bağlantısı kesildiğinde otomatik bağlanır
  • Lightway UDP, TCP ve IKEv2 gibi yeni nesil protokollerle şifreleme desteği
  • Tehdit Yöneticisi özelliği ile yapılan aktiviteler kötü amaçlı üçüncü taraflarla paylaşılmaz
  • 1 - 6 - 12 aylık abonelik seçenekleri bulunuyor
  • Aynı anda beş cihazdan bağlantı gerçekleştiriliyor.
Hasan Okçu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Ivacy VPN

    En hızlı VPN ödülü alan Ivacy VPN en ideal VPN programları arasında yer almaktadır.
  • Browsec VPN

    Browsec VPN, Google Chrome tarayıcıyla entegre çalışan popüler ve ücretsiz VPN eklentisi.
  • HMA! PRO VPN

    HMA! PRO VPN (Hide My Ass VPN), güvenli, hızlı bağlantı sunan en iyi VPN programı.
  • Turbo VPN

    100 milyondan fazla kullanıcısına 10 binin üzerinde ücretsiz sunucu desteği sağlayan Turbo VPN, Windows sürümü ile Tamindir'de!