Extreme Road Trip 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
392 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Extreme Road Trip 2, durma lüksünüzün olmadığı aksiyon dolu bir yarış oyunu ve de hem ücretsiz hem de ufak boyutlu.

Extreme Road Trip 2, Hill Climb Racing tarzında yarış oyunlarına farklı bir boyut kazandıran yapımları seviyorsanız tavsiye edebileceğim bir Windows 8.1 oyunu. Spor arabalarla birbirinden tehlikeli hareketler yapabileceğiniz fizik tabanlı yarış oyununda hepsi birbirinde lüks spor arabalardan polis arabalarına kadar 90’dan fazla araba seçebiliyorsunuz.

Detaylı hazırlanmış görsellerinin yanında gaza getiren çılgın müzikleri ile dikkat çeken yarış oyununda akrobatik hareketler sergilemeye müsait pistlerde yarışlara katılıyorsunuz. Rampalardan uçarak oldukça tehlikeli hareketler yapmaya çalışıyorsunuz. Hayatınızı ne kadar riske atarsanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz.

Gece – gündüz demeden yarıştığımız oyunda araçların gaz pedalında sorun olan arabaları kontrol ettiğinizden durma lüksünüz yok. Sürekli hareket halinde olduğunuzdan yola iyice odaklanmanız gerekiyor. Oyundaki amacınız ise bir yerlere çarpmadan gidebildiğiniz kadar gidebilmek. Tabii ki pistler engebeli olduğundan bu oldukça zor. Yer yer güçlendiricilerden yardım alabilseniz de bunlar sınırlı ve yerinde kullanmadığınızda yarardan çok zarar sağlıyor.

Aksiyon ve adrenalin dolu yarış oyununda görevleri başarılı şekilde tamamlayabilmek için akrobatik numaralar yapmanız tek başına yeterli oluyor. Lakin farklı arabalarla oynamak istiyorsanız yolların belli noktaların dizilmiş altınları da toplamanız gerekiyor.

Oyunun oynanışı ise oldukça basit. Arabanızı kontrol etmek için klavyeden sağ ve sol yön tuşlarını (tablette sağa ve sola yerleştirilmiş silik butonları) kullanıyorsunuz. Hiçbir şekilde duramadığınızdan, yere yumuşak için yapmak için yön tuşlarını kararında kullanmanızı öneririm. Aksi halde tepe taklak oluyorsunuz. Diğer oyunlardaki gibi araba yaylanmıyor.

Erkan Calp

Extreme Road Trip 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Extreme Road Trip 2 heyecan dolu bir yarış oyunudur

Extreme Road Trip 2 çılgın akrobatik numaralar yapabileceğiniz bir fizik tabanlı mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Extreme Road Trip 2'de gaz pedalı takılmış bir yarış arabasını yönetiyoruz ve tehlikelerle dolu yarış pistlerinde en uzun mesafe yolculuk yapmaya çalışıyoruz. Extreme Road Trip 2 heyecan dolu bir oynanışa sahip. Yarıştığımız farklı mekanlarda yer alan rampalardan geçerken havaya doğru fırlıyoruz ve havada taklalar atıyoruz.

Extreme Road Trip 2'de rampalardan uçtukça ve havada takla attıkça nitro kazanıyoruz ve hız limitlerinin üzerine çıkarak ortalığı birbirine katabiliyoruz. Extreme Road Trip 2 bize hem gündüz hem gece yarışma imkanı vermekte. Oyunda yarıştıkça yeni arabaların kilidini açabilmekteyiz. 78 farklı arabanın yer aldığı Extreme Road Trip 2'ye güncellemelerle yeni araçlar da eklenmekte.

2 boyutlu grafiklere sahip olan Extreme Road Trip 2 tatmin edici bir grafik kalitesi sunuyor. Oyunun retro tarzda müzikleri de gayet başarılı. 11 farklı mekanda yarıştığınız Extreme Road Trip 2 eğer yarış oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Extreme Road Trip 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
39.6 MB DOSYA BOYUTU

Extreme Road Trip 2 ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir beceri-yarış karışımı oyundur.

Extreme Road Trip 2 ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Son derece heyecanlı bir yapıya sahip olan oyunda özel olarak modifiye edilmiş araçlarımızla akrobatik hareketler sergileyerek puan toplamaya çalışıyoruz.

Topladığımız ouanları kullanarak yeni araçlar açabilir ve bu araçlarla yarışabiliriz. Oyunda tam 96 araç bulunuyor. Bu da sanırım ne kadar puan toplamanız gerektiği konusunda size bir fikir verebilir. Taklalar, tek tekerlek üzerinde ilerlemeler, tehlikeli atlamalar yapabileceğimiz oyunda farklı atmosferler bulunuyor. Bu sayede oyun bir süre sonra monoton olmak yerine heyecanını uzun süre devam ettiriyor.

Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Extreme Road Trip 2’de de çok sayıda power-up ve bonus bulunuyor. Bunlar zor zamanlarda hayat kurtarıcı olabiliyor ve kaybetme tehlikemiz varsa durumu tersine çevirebiliyor.

Oyunda yer alan grafikler ortalama seviyede. Çok iyi denemez fakat çok kötü de demek doğru değil. Genel atmosferle uyum içerisinde ilerliyor ve herhangi bir probleme yol açmıyorlar. Oyunda Game Center desteği de sunulmakta. Bu özelliği kullanarak elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Extreme Road Trip 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Extreme Road Trip 2, arabalarla çılgın akrobatik hareketler yapabileceğiniz bir Windows Phone yarış oyunu.

Extreme Road Trip 2, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz fizik tabanlı yarış oyunlarından biri. İlk bakışta Hill Climb Racing’e benzese de aslında çok daha zor ve eğlenceli bir yapım.

Windows Phone 8.1 işletim sistemli tüm cihazlarda akıcı bir oynanış sunan yarış oyununda gaz pedalında sorun olan araçları kontrol ediyoruz. Hız kesme lüksümüz olmadığından araçları yolda tutmak oldukça zor. Spor arabalarından polis arabaların birçok araba ile engebeli pistlerde gece – gündüz demeden yarışlara katılıyoruz.

Detaylı hazırlanmış ancak orta seviyede görsellerle karşılaştığımız oyunda amacımız altımıza çektiğimiz arabayla gidebildiğimiz kadar uzun mesafe gitmek. Yol alırken kimi zaman yüksek rampalardan uçuyor, kimi zaman da havada akrobatik hareketler yapıyoruz. Kazandığımız puanlar yaptığımız hareketlere göre değişiklik gösteriyor. Son sürat gittiğimiz aracımızla ne kadar çılgın hareketler yaparsak o kadar fazla puan kazanıyoruz. Puanlarımızı yeni araçların kilidini açmak için kullanıyoruz. Araba demişken oyunda oldukça fazla seçenek var ve sayıları her yeni güncellemeyle artıyor.

Çılgın müzikler eşliğinde bizleri yarışa sokan oyunda çoklu oyuncu desteği de bulunmakta. Tek başımıza yarışabildiğimiz gibi arkadaşlarımızı da davet edebiliyoruz.

Klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız daha aksiyon dolu ve beceri isteyen Extreme Road Trip 2’yi denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Road Trip Effect Pro v2.5.5

    Road Trip Effect sayesinde gezmiş olduğunuz, tatil yaptığınız ve çekmiş olduğunuz tüm yerlerin videosunu bir günlüğe kaydedebilir, bunlardan yeni videolar yaratabilir ve gezmiş olduğunuz bu yöre ve beldelerin videolarını haritalandırabi
  • Jet Racing Extreme

    Jet Racing Extreme sıradışı bir yarış oyunudur
  • Smashy Road: Wanted

    Smashy Road: Wanted, aranan biri olarak sürekli kaçış içerisinde olduğunuz açık dünya yarış oyunu.
  • The Off-Road Truck Simulator

    The Off-Road Truck Simulator, yarış parkurları ve gerçekçi mekanikleri ile birlikte, oyunculara iyi bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Street Challenge - Extreme Velocity 3D

    Street Challenge ücretsiz drag yarışı serisinin ikinci ve 3 boyutlu oyunu olan Extreme Velocity sizlere araba yarışı heyecanını güzel grafikleri ve gelişmiş özellikleri ile yaşatmaya hazır.
  • Test Drive Off Road 3

    Test Drive Off Road 3 oyunu
  • Traffic: Road Racing

    Traffic: Road Racing, sonsuz koşu ile araba yarışını birleştiren kaliteli bir Windows 8.1 oyunu.
  • Gravel

    Gravel, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilecek, off-road temelli bir yarış oyunudur.