EZ Game Booster

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,104 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

EZ Game Booster, bilgisayarınızın performansını arttırarak, oyunları daha iyi oynamanıza yarayan bir bilgisayar hızlandırma programıdır.

EZ Game Booster, gereksiz işlemleri kapatarak ve bilgisayar kaynaklarının kullanımını optimize ederek oyun deneyiminizi geliştiren, bir tür oyun hızlandırma programıdır.

EZ Game Booster, bilgisayar kaynak kullanımını yeniden düzenleyerek ve arka planda çalışan ve sisteminizi tıkayabilecek gereksiz uygulamaları kapatarak, gelişmiş bir oyun deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlayan bir yazılım parçası olarak adlandırılabilir. Siyah ve mavi tonlarla tasarlanmış programın ana menüsünde iki farklı bölüm görünmektedir. Sol panelde, performansı artırmak için erişebileceğiniz kaynak kategorileri görüntülenirken, sağ bölmede değiştirilebilir özellikler hakkında daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz.

Aracın en önemli noktası, arka planda çalışan gereksiz işlemleri ve hizmetleri belirlemenize ve onları askıya almanıza yardımcı olmasıdır. Sonuç olarak; işlemciniz, RAM ve ekran kartınızın oynamak istediğiniz PC oyununda yeterli performansı vermediği durumlarda programı deneyebilirsiniz. Buna ek olarak, program, genelde oynadığınız oyunların yüklenmesini ve çalışmasını hızlandırmanızı sağlayan yararlı bir disk birleştirme aracı da içerir. Bu programın, değiştirebilen ve dolayısıyla sistemin performansını artırabilen Windows araçlarına hızla erişmenizi sağlayan yararlı bir bölüm bulundurduğunun da altını çizmeliyiz.

Windows Görev Yöneticisi, DirectX Tanı Aracı, Performans İzleyicisi, Oyun Denetleyicileri ve Güç Ayarları, CPU'nuz, EZ Game Booster ile görüntülenebilen ve değiştirilebilen başlıklar olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyun deneyiminizi arttıracak bir program arıyorsanız, kesinlikle bu programa göz atmalısınız.

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chris-PC Game Booster

    Chris-PC Game Booster, sisteminizi optimize ederek oynadığınız oyunları daha yüksek performansla oynamanıza olanak sağlayan bir oyun hızlandırma programıdır.
  • Startup Booster

    Bilgisayarınızın açılış hızından memnun değilseniz bu başlangıç hızlandırma programını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Game Booster

    Game Booster (IObit) bilgisayarınızda oyunların daha yüksek performansla çalışmasını sağlayan bir yazılımdır.
  • Razer Game Booster

    Razer Game Booster tek tıklamayla sisteminizi en yüksek oyun performansı için optimize ederek sizlere daha hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunar.
  • Wise Game Booster

    Wise Game Booster adlı ücretsiz program sayesinde oyun performansınızı maksimuma çıkarmak tamamen sizin elinizde.
  • Clean Master

    Clean Master, Windows PC ve Android telefonlar için hızlandırma, temizleme programından çok daha fazlası.
  • CCleaner

    CCleaner ücretsiz Windows programı ile PC hızlandırma çok kolay! Bilgisayarınızı temizlemek için hemen CCleaner Free/Professional'ı yükleyin.
  • Advanced SystemCare

    Advanced SystemCare, bilgisayar bakımı ve bilgisayar hızlandırma konusunda alanında en başarılı programlar arasında yer alan bir sistem optimizasyon programıdır.