EZ Intranet Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4,669 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

Yerel ağınızdaki diğer kullanıcılarla internet bağlantısına ihtiyaç duymadan konuşabilmek için bu intranet temelli sohbet programını kullanabilirsiniz.

EZ Intranet Messenger programı kendi kullandığınız LAN ağı içerisindeki diğer kullanıcılarla herhangi bir sunucuya ihtiyaç duymadan sohbet edebilmenizi sağlayan bir uygulama. Programın ilk hedefi kolay bir sohbet ortamı sağlamak ancak aynı zamanda online durumunuzu gösterme, dosya transferi ve gerçek zamanlı toplu sohbet özelliklerini de destekliyor.

Bunların yanında, ağdaki tüm diğer kullanıcılar için basit bir mesajlaşma servisi yaratması sayesinde karmaşık, sunucu gerektiren programlara ve onlarca ayara gerek kalmadan şirket içi iletişiminizi kolaylıkla yürütebilirsiniz.

Ayrıca internet bağlantınızda herhangi bir sorun olması durumunda, herhangi bir internet bağımlılığı olmayan programı kullanarak kesintisiz sohbet deneyimi yaşayabilirsiniz. Tek sahip olmanız gereken kablolu veya kablosuz ağ üzerinden bir LAN sahibi olmak.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Try Praize Messenger v5.0 Beta

    Msn Messenger, Yahoo Messenger ve ICQ türü mesajlaşma programlarının tüm özelliklerinin hepsinin birarada bulunduğu ve bunların daha da geliştirilerek kullanıcılara mesajlaşma keyfinin iki katına çıkartılmasını sağlayan bu uygulama ile
  • GoldBug Instant Messenger

    GoldBug Instant Messenger şifreleme mekanizması sayesinde güvenli bir anlık mesajlaşma deneyimi sunuyor.
  • Softros LAN Messenger

    Softros LAN Messenger, kullanıcıların yerel ağ üzerinde mesajlaşabilecekleri güvenilir bir mesajlaşma programıdır.
  • Neos Messenger

    Neos Messenger Jabber alt yapısını kullanan mükemmel bir messenger yazılımıdır.Windows 2000 - XP sürümüdür.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    AOL Instant Messenger sahip olduğu özellikler ile arkadaşlarınız ve aileniz ile internet üzerinden haberleşmenizi hem kolay hem de eğlenceli hale getiren bir anlık mesajlaşma programı.
  • MECA Messenger

    MECA Messenger ile AIM,Yahoo,MSN ve ICQ daki arkadaş listelerine kolayca bağlanabilirsiniz.
  • Zovine Messenger

    Farklı bir mesajlaşma yazılımı. Arkadaşlarını ara ve ücretsiz sınırsız mesaj yolla.