EZ YouTube Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,267 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

EZ YouTube Video Downloader, Youtube videolarını kolayca bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan bir Google Chrome eklentisidir.

EZ YouTube Video Downloader, kullanıcıların popüler video paylaşım sitesi Youtube üzerinde izledikleri ve beğendikleri videoları kolayca bilgisayarlarına indirebilmeleri için tasarlanmış olan kullanışlı bir Google Chrome eklentisidir.

Youtube üzerinde yer alan favori videolarınızı bilgisayarınız üzerine indirmek için oldukça hızlı ve pratik bir çözüm sunan program, Google Chrome kullanıcılarına bu konuda büyük bir kolaylık sağlar.

Google'ın kullanım şartları gereğince doğrudan eklentileriniz arasına eklenmeyecek olan eklentiyi kullanmaya başlayabilmek için, Google Chrome'un ayarlar menüsü altında yer alan Araçlar - Uzantılar sekmesine tıkladıktan sonra, indirmiş olduğunuz dosyayı sürükleyerek açılan pencerenin üzerine bıraktıktan sonra gereken izni vermeniz gerekmektedir.

Daha sonrasında hemen bir Youtube videosu açarak eklentiyi deneyebilirsiniz. Eğer eklenti başarıyla kurulduysa açmış olduğunuz video sayfasında videonun altında yer alan bölümde yeşil renkte bir "download" butonuyla karşılaşacaksınız. Bu buton yardımıyla izlemekte olduğunuz videoları istediğiniz çözünürlükte bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Eğer bir Google Chrome kullanıcısıysanız ve Youtube üzerinde izlediğiniz videoları hiç zahmet etmeden kolayca bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız; bir Google Chrome eklentisi olan EZ YouTube Video Downloader'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • AoA Video Downloader

    AoA Video Downloader basit ve kullanışlı bir YouTube video indirme programıdır
  • ZeroPixels YouTube Video Downloader

    ZeroPixels YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • Fastest Free YouTube Downloader

    Fastest Free YouTube Downloader, YouTube videolarını indirmek için kullanılabilecek hızlı bir indirme aracıdır.
  • YouTube Music Downloader NG

    YouTube Music Downloader NG ile YouTube üzerinden video ve müzik indirebilirsiniz
  • VideoZonk Youtube Downloader

    VideoZonk Youtube Downloader ile YouTube üzerinden video indirebilirsiniz
  • Quick YouTube Downloader

    Quick YouTube Downloader ile internet üzerinden kolayca video indirebilirsiniz