Ezan Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19,207 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Ezan Alarm uygulaması ile Android cihazınızda hem ezan saatlerinde bildirim alabilir, hem de pek çok islami kaynağa ulaşabilirsiniz.

Ezan Alarm uygulaması her ne kadar sadece adına bakıldığında ezan vakitlerinde sizi uyaran bir uygulama gibi görünse de içerisinden çok daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün. Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış olan uygulama, en kolay yoldan İslam'a dair pek çok bilgi ve araca erişmenizi sağlıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Buna bir de kolay kullanılır, basit tasarımlı yapısını eklediğimizde favori uygulamalarınız arasına gireceğine eminim.

Uygulama içerisinde tabii ki ilk olarak ezan vakitleri yer alıyor ve bu vakitlerde cihazınızdan bir uyarı geliyor. Bunun yanında kıblenin nerede olduğunu bulunduğunuz konuma göre belirleyebiliyor ve bunu harita üzerinde de gösteriyor. Tabii ki GPS'inizin açık olması daha doğru bir konum belirleme için gerekli.

Uygulamadaki çeşitli İslami kaynaklar da hizmetinizde. Bu kaynaklar sayesinde dine dair merak ettiğiniz konularda bilgiler edinebilirsiniz. Tespih çekmeyi seven kullanıcılar için hazırlanmış dijital tespih ise akıllı cihazınızı direkt olarak bir tespih haline getirebilmenizi sağlıyor.

Widget desteği ise telefonunuzun ana ekranından her zaman uygulamaya erişebilmenizi sağlıyor. Böylelikle ezan vakitleri gibi konularda her defasında uygulamayı baştan açmanız gerekmiyor. Hava durumu bilgileri, hicri takvim ve sessize alabilme olanakları sayesinde dinibütün kullanıcıların Android cihazlarında kesinlikle yer alması gereken bir araç olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ezan Vakti Pro APK

    Ezan Vakti Pro APK uygulamasında, ezan vakitlerini öğrenebilir, Kuran okuyabilir ve İslam dini hakkında çeşitli gerekliliklerinizi yerine getirebilirsiniz.
  • Ezan Vakti / Namaz Saati

    Ezan vakitlerinden Kuran okunmasına kadar tüm bilgilere bu uygulamayı kullanarak ulaşabilirsiniz.
  • Ezan Vakti

    Bulunduğunuz konumdaki ezan vakitlerini Android cihazınızla öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Muslim Pro

    Muslim Pro uygulamasını kullanarak ezan vakitlerini takip edebilir, Kur'an-ı Kerim'i sesli ve tercümeleriyle okuyabilirsiniz.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistanı) Android uygulaması, Kıble bulucu, namaz/ezan vakitleri, Kur'an-ı Kerim, Allah'ın 99 ismi, zikirmatik ve daha fazlasını içeriyor.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.
  • Timely Alarm Clock

    Timely Alarm Clock, senkronize özelllikli alarm uygulamasıdır.