Face Off Max

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35,213 TOPLAM İNDİRME
22.02 MB DOSYA BOYUTU

Face Off Max ile kendi yüzünüzü başka bedenlere yerleştirerek eğlenceli fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Face Off Max ile yüzünüzü programın içerisinde kayıtlı olan herhangi bir bedene yerleştirerek komik ve eğlenceli fotoğraflar oluşturabilir ve isterseniz bu fotoğrafları sevdiklerinizle paylaşarak eğlenceyi katlayabilirsiniz.

Programın içerisinde bulunan hazır şablonlar sayesinde kendinizi bir zombiye dönüştürebilir veya Megan Fox ile dans ederken bir fotoğrafa sahip olabilirsiniz. Programı kullanması son derece basittir ve gerekli adımları takip etmeniz yeterlidir. Bunun dışında tek ihtiyacınız olan şey biraz yaratıcılık. 

Sürekli güncellenen hazır şablonlar dışında isterseniz sizlerde kendinize özel şablonlar yaratabilir ve koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz. Eminiz ki yarattığınız fotoğrafları Facebook üzerinden paylaştığınızda arkadaşlarınız gülme krizine girecekler.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Face Off Maker

    Free Face Off Maker, dijital fotoğraflarınız üzerinden yüzleri keserek farklı resimler üzerine yapıştırabileceğiniz eğlenceli bir yazılımdır.
  • Free GIF Face Off Maker

    Free GIF Face Off Maker ile fotoğraflar üzerindeki kişilerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlere animasyonlar ekleyebilirsiniz.
  • Autodesk 3ds Max

    Autodesk 3ds Max, 3 boyutlu modelleme, görüntüleme, animasyon programıdır. Profesyonel kalitede 3B animasyonlar oluşturabilirsiniz.
  • SWiSH Max

    Flash'ın karmaşık yapısından sizi kurtaran, bir iki tıklamayla harika web animasyonları yaratabileceğiniz kullanışlı ve geniş seçenekli bir program.
  • The Off-Road Truck Simulator

    The Off-Road Truck Simulator, yarış parkurları ve gerçekçi mekanikleri ile birlikte, oyunculara iyi bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Test Drive Off Road 3

    Test Drive Off Road 3 oyunu
  • Off-Peak

    Off-Peak bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir maera oyunudur
  • Switch Off 2.3 Türkçe Yama

    Switch Off 2.3' ün Türkçe Yamasıdır.