Face Up - The Selfie Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Face Up - The Selfie Game, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Face Up - The Selfie Game, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ubisoft tarafından geliştirilen oyunda ruh halinizi en iyi yansıtan resmi çekip arkadaşlarınıza gönderiyor ve ruh halinizi bilmesini sağlıyorsunuz.

Komik yüz ifadeleriyle eğlenceli resimler çekerek oynanan Face Up'da keyifli zamanlar geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyunda eğlenceli ve komik yüz ifadeleri yaparak arkadaşlarınıza gönderiyor ve taklidini yaptığınız yüz ifadesini arkadaşınızın tahmin etmesini bekliyorsunuz. Aynı şekilde sizde arkadaşlarınızın yüz ifadelerini tahmin ederek puanlar elde ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Yaratıcılığınızın sınırların olmadığı oyunda selfielerinizi sosyal  medya hesaplarınızdan da paylaşabiliyorsunuz. İster online ister çevrimdışı oynayabileceğiniz oyunda kendinizi en iyi şekilde ifade etmeniz gerekiyor. Selfielerinize çıkartmalar, etiketler ve filtreler ekleyebilir ve renkli selfieler elde edebilirsiniz.

Face Up - The Selfie Game oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Face Up - The Selfie Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Face Up - The Selfie Game, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Face Up - The Selfie Game, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Eğlenceli tiplemeler oluşturduğumuz oyunda ruh halinizi en iyi şekilde yansıtmanız gerekiyor.

Eğlenceli tiplemeleri oluşturup arkadaşlarımıza yolladığımız bir oyun olan Face Up, zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda eğlenceli tiplemeler oluşturmalı ve arkadaşlarınıza yollayarak yaptığınız tiplemeyi tahmin etmelerini beklemelisiniz. Aynı şekilde sizde arkadaşlarınızın yaptığı tiplemelerin ne olduğunu tahmin etmeli ve puanlar elde etmelisiniz. Tahminlerinizi ne kadar iyi yaparsanız o kadar puan elde edebilir ve liderlik koltuğuna oturabilirsiniz. Yaratıcılığınızın sınırlarını zorlamanız gereken oyunda elde ettiğiniz selfielere filtreler ve çıkartmalar da ekleyebilir ve renkli resimler elde edebilirsiniz. Ayrıca elde ettiğiniz resimleri sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz. Oyunu hem çevrimiçi hemde çevrimdışı oynayabilirsiniz.

Face Up - The Selfie Game oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Face Changer 2

    Face Changer 2, kamera karşısına geçen kişinin yüzünü değiştirme amaçlayan bir eğlence uygulamasıdır.
  • Selfie x Selfie

    Selfie x Selfie, normal şartlarda ön kamera ile çekeceğiniz selfielerden çok daha farklı ve ilginç selfieler çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android eğlence uygulaması.
  • Snap Me Up

    Snap Me Up, sabahları selfie çekilmeden durmayan alarmı sayesinde güne eğlenceli ve mutlu başlayabilmenizi sağlayan bir Android alarm uygulaması.
  • Doodle Face

    Doodle Face kendi çizgi avatarlarınızı tasarlayabileceğinizbir uygulamadır
  • Face Effects

    Face Effects fotoğraflarınızı eğlenceli bir şekilde değiştirebileceğiniz bir resim editörüdür.
  • Face Off

    Face Off ile yüzünüzü farklı gövdelere monte edebilirsiniz
  • Face Snap

    Face Snap, Snapchat kedi köpek yüz efekti, gökkuşağı filtresi uygulaması.
  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.