FaceDub

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
234,448 TOPLAM İNDİRME
4.29 MB DOSYA BOYUTU

Fotomontaj meraklıların ilgisini çekicek,profesyonel yazılımları aratmayacak bir fotomontaj programı.Beğendiğiniz kişinin yüzü artık sizin parmaklarınız ucunda.Kendinizi istediğiniz kişinin yerine koyun eğlenin.

FaceDub yazılımı yaratıcı olmayı seven, resimlere ilgi duyan tüm kullanıcıların ilgi duyduğu güzel bir program. Kendi yüzünü beğendiği kişilerin yerine koymak isteyen veya eğlence için animasyonlar hazırlamak artık çok basit.

Programla birsürü resim oluşturabilirsiniz. Bu resimleri bloglarınızda veya space de kullanabilirsiniz. Programın üretici sitesinde oluşturulan bir yaratıcılık sergisi bile var. Yaptığınız fotomontajları burada sergileyebilirsiniz.

Özellikler sadece bununlada sınırlı değil. Kendi tasarımlarımızı isterseniz günlük hayatta sürekli kullandığımız nesnlerin üzerine konulabilir şekilde de tasarlayabilirsiniz. Örneğin; kendi grubunuzun veya bir ekibin flamasının resimlerini program sayesinde tekrardan yaratıcı biçimde oluşturabilirsiniz.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.
  • Jpegcrop

    Jpegcrop, resim dosyalarınız üzerinde kırpma, döndürme v.b. işlemleri kolayca yapabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.