Fail Hard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,137 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Fail Hard oldukça eğlenceli bir Windows 8.1 oyunudur

Fail Hard boş zamanlarınızda sizi bolca eğlendirecek olan bir yarış oyunudur.

Windows 8.1 işletim sistemini kullanan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarınıza veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fail Hard alışılmış yarış oyunlarından farklı bir yapıya sahip. Oyunda kullandığı araçlarla şovların yıldızı olmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Herşeye sıfırdan başlayan kahramanımız ünlü olabilmek için akrobatik hareketler gerçekleştirmeli ve kendine özel numaralarıyla seyircileri büyülemelidir. Bu iş için ise bolca pratik yapmalı ve en tehlikeli akrobatik numaraları öğrenmelidir.

Tatmin edici seviyede 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş oyunda farklı araçları kullanarak limitleri zorluyoruz ve fizik kurallarına meydan okuyoruz. Oyunda akrobatik hareketleri gerçekleştirirken toplayacağımız altınlar bize ekipmanımızı geliştirme imkanı veriyor ve bu sayede daha ileri seviye numaraları gerçekleştirebiliyoruz.

Oyunda akrobatik hareketlerimizi gerçekleştireceğimizözel tasarıma sahip farklı pistler yer alıyor. Bu pistler değişik engellerle donatılmış ve bu engelleri aşmak büyük bir keyif vermekte. Her yaştan oyuncuya hitap eden Fail Hard kolay kontrol sistemiyle rahat bir oynanış sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Fail Hard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,786 TOPLAM İNDİRME

Fail Hard ile şov dünyasına atılarak yeteneklerimizi sergiliyoruz

Fail Hard bize baş döndürücü bir tecrübe yaşatan ve eğlenceli vakit geçirmemize yardımcı olan bir mobil beceri oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indiirp oynayabileceğiniz Fail Hard ilginç bir yapıya sahip olan bir yarış oyunu. Oyunda kullandığı araçlarla akrobatik hareketler gerçekleştirerek ünlü olmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız şöhrete giden yolda bolca pratik yapmalı ve numalarını geliştirerek seyircilerin beğenisini kazanmalıdır.

Fail Hard'da bizi birçok farklı engelle donatılmış özel tasarımlı alıştırma alanları bekliyor. Bu alıştırma alanlarında fizik kurallarına meydan okuyan akrobatik hareketlerimize çalışırken altınları topluyoruz. Topladığımız altınlar ile yeteneklerimizi geliştirebilmemiz mümkün. Kolay kontrolleriyle rahatça oynanabilen oyun her yaştan oyuncuya hitap etmekte ve güzel 3 boyutlu grafikleriyle göze hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

Fail Hard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,228 TOPLAM İNDİRME

Fail Hard, iOs cihazlarınız üzerinden oynayarak keyifli ve heyecanlı vakit geçirebileceğiniz ücretsiz aksiyon oyunlarından bir tanesidir.

Fail Hard, iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabileceği fizik tabanlı bir aksiyon oyunudur. Oynaması oldukça eğlenceli olan oyunun bazı eksi yönleri de bulunuyor.

Oyundaki amacınız dünya üzerindeki en iyi dublör olabilmek. Bunu yapabilmek için bir çok tehlikeli aksiyona girişiyorsunuz. Bu aksiyonlarda kullanabileceğiniz farklı türde araçlar da oyun içerisinde mevcut. Her yaştan oyuncunun oynayabileceği Fail Hard oyununda, bölümler ilerledikçe zorlaşmaktadır. Zorlaşan bölümlerde önünüze bazı objeler koyulacaktır. O yüzden bu objeleri nasıl atlatacağınızı düşünerek hamlelerinizi yapmalısınız. Sorunsuz ve dinamik oyun kontrolü sayesinde oynarken herhangi bir problem yaşamayacağınız Fail Hard oyunu gerçekten keyifli ve heyecanlı oyunlar arasında yer almaktadır.

Oyun içerisinde yolunuza çıkan altınları toplamayı unutmamalısınız. Topladığınız altınlar ile sahip olduğunuz eşyaları geliştirerek güçlendirebiliyorsunuz. Heyecanlı bir aksiyon oyunu arıyorsanız Fail Hard sizin için iyi bir tercih olabilir. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

 

Barış YANIK

Fail Hard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Fail Hard, dünyanın en iyi dublörü olmaya çalıştığınız bir beceri oyunu.

Fail Hard, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip boş zamanınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz bir beceri oyunu.

Fizik tabanlı oynanışa sahip oyunda dünyanın en iyi dublörü olmaya karar veren bir adamı kontrol ediyoruz. Her dublör gibi birbirinden tehlikeli hareketleri kusursuzca yapmaya çalışıyor ve yüksek puan elde etmeye çalışıyoruz. Oyuna tahmin edeceğiniz üzere ısınma hareketleri ile başlıyoruz. Toplamamız gereken sanal parayı kazandığımızda bir sonraki bölümün kilidi açılıyor. Bölüm demişken oyun hep aynı yerde geçmiyor. İlerledikçe daha zorlu platformlarla karşılıyor ve en ufak hatada kendimize büyük zarar vereceğimiz hareketlere imza atıyoruz. Tabii ki bölümler kademe kademe açılıyor ve fiyat olarak (sanal para ile satın alınabiliyor.) oldukça pahalılar.

Çılgın müzikler eşliğinde oynadığımız akrobasi oyununda ilk başlarda sahibi olmasak ta bizi darbelere karşı koruyan çok sayıda aksesuar ve platformları daha kolay aşmaması sağlayan araç yer alıyor. İlerledikçe açabileceğiniz bu öğeler ateş pahası olduğundan oyunda baya bir vakit harcamanız gerekiyor.

Orta kalite görseller ve heyecanlandıran müziklerle bizleri karşılayan Fail Hard oyununun kontrollerinin çok basit olduğunu söyleyebilirim. Hızlanmak, yavaşlamak, uçmak için ekranın sol ve sağ tarafında bulunan silik butonları kullanıyorsunuz. Tabii ki bölümleri en iyi puanla tamamlamak için bunları dozunda kullanmanız gerekiyor. Aksi halde dublörümüz yere çakılıyor.

Fail Hard, vakit öldürmek için birebir Windows Phone oyunlarından biri. Farklı türleri harmanlayan yapım ücretsiz olması yönünden bir şansı hak ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Party Hard 2

    Party Hard 2, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilecek, kendine has özellikleriyle dikkatleri çeken bir tür aksiyon oyunudur.
  • Party Hard

    Party Hard gizlilik tabanlı bir strateji oyunudur
  • Remnants of Naezith

    Türk yapımı Remnants of Naezith reflekslerinizi ve hızınızı konuşturabileceğiniz bir platform oyunu
  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • Hard Disk Sentinel

    Hard Disk Sentinel, hard diskinizin gerekli bilgilerini görüntüleyip analiz edebilen ve sorunları size bildiren yararlı bir program.
  • Paragon Hard Disk Manager

    Paragon Hard Disk Manager, hard disk yönetimi ve optimizasyonu için kullanabileceğiniz oldukça kapsamlı bir Windows programıdır.
  • Hard Drive Inspector

    Hard Drive Inspector geniş kapsamlı sabit disk inceleme ve denetleme programıdır
  • COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE

    COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE reflekslerinizi sınayan bir yarış oyunu