Fall Out Bird

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Fall Out Bird, Flappy Bird benzeri bir mobil oyundur

Fall Out Bird, bir süre önce mobil uygulama marketlerinde yayınlanarak büyük ilgi gören; fakat kısa bir süre sonra uygulama marketlerinden çekilen Flappy Bird oyununa benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz bir Android oyunudur. 

Fall Out Bird oldukça ilginç bir geliştirilme hikayesine sahip olan bir oyun. Fall Out Boy adlı rock grubuna özel olarak geliştirilen bir oyun olan Fall Out Bird, aslında Flappy Bird hayranı olan bu müzik grubunun üyelerinin Flappy Bird oyununun uygulama marketlerinden çekilmesinin ardından benzer bir oyun yayınlama kararı almasıyla geliştirilmiş. Oyunda da bu eğlenceli müzik grubunun üyeleri oyun kahramanları olarak karşımıza çıkıyor.

Fall Out Bird'de Fall Out Boy üyelerinin karşılarına çıkan engelleri aşmalarına yardımcı oluyoruz. Oynanış Flappy Bird ile tamamen aynı. Tek yapmamız gereken kahramanlarımızın uçmasını ve kanat çırpmasını sağlamak için ekrana dokunmak. Fakat bu kadar basit bir mantığa sahip olan oyun sanıldığı kadar kolay değil; çünkü kahramanlarımızın engellerin arasından geçmesini ve havada asılı kalarak dengede durmalarını sağlamak oldukça zor. Oyun bu zorlu yapısı ile oyunculara hırs yaptırmakta.

Eğer Flappy Bird oyununu sevdiyseniz Fall Out Bird hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

Fall Out Bird

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Fall Out Bird ilginç bir Flappy Bird klonudur

Fall Out Bird eğer Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihazınızda Flappy Bird oynayamadığınızdan yakınıyorsanız hoşunuza gidecek ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Flappy Bird benzeri oyundur.

Fall Out Bird'in oldukça ilginç bir hikayesi var. Fall Out Boy adlı post-punk müzik grubuna özel olarak geliştirilmiş oyunda bu grubun üyelerini kontrol ederek engelleri aşmalarına ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz. Oyunun kahramanları olan ekip üyeleri aslında Flappy Bird oyununun hayranları olduklarını ve oyunun uygulama mağazalarından çekildikten sonra yerine kendilerinin rol aldığı benzer bir oyun çıkarmayı düşündüklerini belirtiyorlar.

Fall Out Bird oynanış olarak Flappy Bird ile aynı mantığa sahip. Oyunda tek yapmamız gereken ekrana dokunarak kahramanlarımızın uçmasını sağlamak. Fakat oynanış bu kadar kolay görünsede karşımıza gelen engeller arasında kahramanlarımızı havada asılı tutmak ve dengeyi sağlamak oldukça zor. Bu nedenle oyun Flappy Bird gibi sinir bozucu ve saç baş yoldurucu bir yapıya sahip. Bu sinir bozuculuk ise oyunculara hırd yaptırmakta ve arkadaşlarınızla ve ailenizle rekabeti körüklemekte. Böylece en yüksek puanı toplamak için defalarca oyun oynanmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flappy Bird APK

    Flappy Bird APK, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir beceri oyunudur.
  • Clumsy Bird

    Clumsy Bird, son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Flappy Bird'e benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunudur.
  • Bird Climb

    Bird Climb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bird Tale

    Bird Tale tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Falling Bird

    Falling Bird, Android işletim sistemi için geliştirilen bir beceri oyunudur.
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Fall

    Fall, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.