Fallon's English Urdu Dictionary

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Fallon's English Urdu Dictionary, Urduca öğrenmek isteyen iOS cihaz sahiplerine yardımcı olabilecek olan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Fallon's English Urdu Dictionary, Urdu dilini öğrenmek isteyenlere yardımcı olacak olan iOS uygulamasıdır. Uygulama içerisinde anlamlarıyla birlikte toplamda 75.000'den fazla kelime bulunuyor.

Kelime ve anlamları dışında, ekranda Urduca harflerini gösteren uygulama sayesinde bu harfleri doğru olarak yazmayı öğrenebiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde 3 farklı arama modu bulunmaktadır. Bunlar keliemelerin başlangıç harfine göre arama, kelime içerisinde geçen harfe göre arama ve Urduca aramadır.

Uygulama içerisindeki Urduca kelimelerin karşılıkları İngilizce olarak verilmektedir. Bu nedenle uygulamayı kullanmak için belirli bir seviyede İngilizce bilgisine de sahip olmanız sizin açınızdan daha yararlı olabilir.

Uygulamayı iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanmak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Fakat ücretsiz versiyonda reklam gösterimleri bulunmaktadır. Reklamları kaldırmak için uygulamanın pro versiyonunu satın alabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • English Dictionary

    English Dictionary, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir İngilizce sözlük uygulaması.
  • Offline English Turkish Dictionary

    Offline English Turkish Dictionary, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.
  • Oxford Dictionary of English

    Oxford Dictionary of English uygulaması, mobil cihazlarınızda kapsamlı bir sözlüğe sahip olmanızı sağlıyor.
  • Turkish English Dictionary Free

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin İngilizce Türkçe ve Türkçe İngilizce Sözlük Uygulaması 200,000’in üzerinde kelime ve kelime grubu içeren bir uygulamadır.
  • Dictionary!

    Dictionary!, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz ücretsiz bir sözlük uygulaması.
  • Dictionary.

    Dictionary. internet bağlantımız olmasa dahi kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.
  • Dictionary.com Dictionary & Thesaurus

    Dictionary.com Dictionary & Thesaurus, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde internet bağlantınız olmadan kullanabileceğiniz ücretsiz ve kapsamlı bir sözlük uygulamasıdır.
  • Oxford Advanced Learner’s Dictionary

    Oxford Advanced Learner’s Dictionary, İngilizcenizi geliştirmeniz için gerekli olan tüm özellikleri içinde barındıran geniş kapsamlı bir iOS İngilizce sözlük uygulamasıdır.