Fallout Shelter

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,254 TOPLAM İNDİRME
1.24 GB DOSYA BOYUTU

Fallout Shelter, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir nükleer sığınak inşa etme oyunudur.

Fallout Shelter, mobil platformlara çıktığı günden beri en çok oynanılan oyunlardan biri ve simülasyon oyunu kategorisinde yer alıyor. Daha önce akıllı cihazlara çıkan ilk Fallout oyunu olması nedeniyle oldukça ilgi gören oyun şimdi ise Windows'a çıktı. Tol yapma oyunu türündeki Fallout oyunlarından farklı bir yapıya sahip Fallout Shelter'ın PC versiyonuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Daha önce Fallout oyunlarını oynadınız mı bilmiyorum ama ana temasından kısaca bahsetmekte fayda var.  Büyük Savaş dediğimiz sadece 2 saat süren savaştan sonra dünyanın karanlık bir çağa girdiği oyunda, kendimizi 22. yüzyılda buluyoruz. Savaşın en önemli sebebi dünyanın kaynakların gittikçe tükenmesi ve hızla azalan kaynaklardan daha fazla pay almak isteyen ülkelerin, bunun için birbirleri ile çatışmaya başlamıştı. Biz de kendimizi nükleer savaş sonrası rol yapma oyununda bulmuştuk. 

Fallout Shelter ise post-apokaliptik bir dünyada geçiyor ve nükleer serpinti sonrası harabeye dönmüş topraklarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Vault dediğimiz sığınaklar inşa ederek yönettiğimiz oyunda temel amacımız, Vault'un içinde yaşayan insanların mutlu olmalarını sağlamak olacak. Tabii Vault'umuza katkıda bulunarak geliştirmelerini yapmayı da unutmamamız gerekiyor. Vault'ta yaşayan insanların yeteneklerini de göz önüne alarak görevler vermeyi de ihmal etmiyoruz. Onların mutlu olmalarını sağlamamız için gerçekten çok önem teşkil ediyor. 

Oyunu indirmek için Bethesda'nın Launcher'ını kullanmanız gerekiyor. Tamamen ücretsiz olan bu mükemmel oyunda harika vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. 

Gökhan Abay

Fallout Shelter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,229 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Fallout Shelter APK Android oyunu, kendi sığınağınızı inşa ettiğiniz bir şehir simülasyonudur. Fallout Shelter mobile ücretsiz oynanabilir!

Fallout Shelter APK, bilgisayarlar için yayınladığı birbirinden başarılı oyunlarla tanıdığımız Bethesda firmasının gekiştirmiş olduğu şehir simülasyonu türünde bir mobil oyun. Fallout Shelter Mobile oyunu birçok ödül almıştır.

Fallout Shelter APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fallout Shelter, mobil cihazlar için yayınlanan ilk Fallout oyunu olma özelliğini taşıyor. Fakat Fallout Shelter daha önceki klasik rol yapma oyunu türündeki Fallout oyunlarından farklı bir yapıya sahip. Fallout Shelter'ın Simcity ve Sims'in bir karışımı olduğu söylenebilir.

Post apokaliptik bir dünyada geçen Fallout Shelter'da nükleer serpinti sonrası harabeye dönmüş topraklarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bu iş için ise Vault adlı özel sığınakları kullanmaktayız. Kendi Vault'umuzu inşa ederek yönettiğimiz oyunda temel amacımız Vault'umuzun içinde yaşayan insanların mutlu olmalarını ve Vault'umuza katkıda bulunarak geliştirmelerini sağlamak. Bu iş için Vault'umuza savunma sistemleri inşa ediyoruz ve mutant saldırılarına karşı bir güvenli bölge oluşturuyoruz. Vault'umuzu geliştirmek için gerekli olan kaynakları ise sığınmacılarımızı tehlikeli bölgelere kaynak avına göndererek elde ediyoruz. Vault'umuzda yaşayan sığınmacılara yeteneklerine uygun görevler vermemiz onların mutlu olmalarını sağlamamız için oldukça önemli. Vault'umuza yeni sığınmacılar katıldıkça yeni odalar inşa etmemiz gerekiyor. Sığınmacılarımızın çoğaldığına da tanık olabiliyoruz. Bu nedenle sığınağımıza sosyal aktiviteler gerçekleştirilebilecek alanlar da inşa ediyoruz.

Fallout 4'ün duyurusu ile birlikte ilk olarak iOS cihazlar için yayınlanan Fallout Shelter bu platformda büyük beğeni kazanmıştı. Zengin bir içerik sunan Fallout Shelter uzun süren bir eğlence sunuyor.

  • Mükemmel sığınağı inşa edin - Yeraltında daha parlak bir gelecek yaratın! 600 metre derinlikteki kayanın altındaki kazıyı sığınak hayatı resmine dönüştürmek için çeşitli modern odalar arasından seçim yapın.
  • Gelişen bir topluluğu yönetin - Sığınaktakileri tanıyın ve onlara mutluluk sağlayın. Uygun işler bulun ve gelişmelerini izleyin. Yeteneklerini geliştirmeleri için onlara kıyafetler, silahlar ve eğitim sağlayın.
  • Özelleştirin - Üretim ile değersiz ıvır zıvırları faydalı eşyalara dönüştürün. Berber salonunda herhangi bir kimsenin görümünü değiştirin.
  • Refah düzeyini yükseltin - İyi yönetilen bir sığınak çeşitli becerilere sahip çeşitli kimseler gerektirir. Yeni insanları çekmek için bir radyo odası kurun veya kişisel yaşamlarında aktif rol alın; çöpçatanlık oynatın ve birbirlerine girmelerini izleyin.
  • Boş araziyi keşfedin - Sakinleri geride kalan patlatılmış yüzeyi keşfetmeleri ve macera, işe yarar hayatta kalma ganimeti veya tarifi olmayan ölümleri bulmaları için yerin üstüne gönderin. Yeni zırh ve silahlar bulun, deneyim kazanın. Ancak ölmelerine izin vermeyin!
  • Sığınağınızı koruyun - Zaman zaman huzurlu sığınak hayatı, nükleer sonrası yaşamın tehlikeleriyle kesintiye uğrayabilir. Sakinlerinizi dışarıdan ve içeriden gelen tehditlere karşı korumaya hazırlanın.

 

Can Erdil Şentürk

Fallout Shelter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
999 TOPLAM İNDİRME
200 MB DOSYA BOYUTU

Fallout Shelter, resmi bir Fallout mobil oyunudur

Fallout Shelter, 2015 yazının başlangıcında duyurulan Fallout 4 çıkış yapmadan önce yayınlanan resmi bir Fallout mobil oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fallout Shelter, bir şehir simülasyonu oyunu ile Sims oyunlarının karışımı olarak tanımlanabilir. Fallout Shelter, bize kendi Vault'umuzu inşa edebilme ve bu Vault'ta yaşamı devam ettirme ve geliştirebilme imkanı veriyor. Hatırlanacağı üzere Fallout oyunlarında bir nükleer felaket sonrası kaosa sürüklenmiş bir dünyanın hikayesi konu alınıyordu. Şehirlerin harabeye döndüğü, mutantların tehlike saçtığı bu oyunlarda insanlar "Vault" adı verilen sığınakları inşa ederek radyoaktif serpintiden ve mutantlar gibi tehditlerden korunabilmişlerdi. İşte Fallout Shelter'da da biz kendi Vault'umuzu kurarak bu dünyanın bir parçası oluyoruz.

Falout Shelter'ı bilgisayarınızda nasıl oynayabileceğinizi bu yazımızdan öğrenebilirsiniz:

Fallout Shelter Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Fallout Shelter'da amacımız mükemmel Vault'u inşa etmek. Yerin altında inşa edeceğimiz Vault'lara modern odalar yerleştirebiliyoruz ve insanları bu odalara yerleştirebiliyoruz. Daha sonra bu insanları mutlu olmasını sağlıyor ve onları doğru işlere atıyoruz. İnsanlara kıyafetler, silahlar ve eğitimler sunarak onları daha da yetenekli hale getirebiliyoruz. İnsanlar mutlu oldukça çoğalıyorlar ve sığınağımıza yeni bireyler katılıyor.

Fallout Shelter'da Vault'umuzda yaşayan insanları Wasteland adlı post-apokaliptik dünyamıza kaynak toplamaya göndererek sığınağımızı geliştirebiliyoruz. Ayrıca özel zırhlar ve silahlar gibi eşyalar da bu keşif görevlerinde karşımıza çıkabiliyor.

Fallout Shelter'da bütün işleri yaparken bir de Vault'umuzun güvenliğini sağlamamız gerekiyor. Eğer Fallout oyunlarını seviyorsanız veya post-apokaliptik bir maceraya atılmak istiyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fallout 1

    Retro oyunları sever misiniz? Fallout 1 ile rol yapma oyunlarını yeniden keşfedin.
  • Fallout 3

    Devrimsel nitelikte olan, Fallout markasını 3 boyutlu bir RPG haline getiren Fallout 3’ü henüz oynamadınız mı? Hemen Fallout 3 indirin.
  • Fallout New Vegas

    Hemen Fallout New Vegas indirin ve gelmiş geçmiş en iyi, ikonik RPG’lerden birini deneyimleyin.
  • Fallout 2

    Nostaljiye hazır mısınız? Fallout 2 ile benzersiz bir RPG deneyimi yaşayın. Eski günleri yad edin.
  • Fallout 76

    Fallout 76, Bethesda tarafından geliştirilen ve yayınlanan, çok sevilen rol yapma oyunu serisinin multiplayer ile harmanlanmış halidir.
  • Fallout 4 VR

    Fallout 4, sanal gerçeklik ile yeni bir oyun tecrübesi sunuyor
  • Fallout: New Vegas Türkçe Yama

    Fallout: New Vegas Türkçe yamasını kurarak oyunu çok daha kolay ve kaliteli bir şekilde oynayabilirsiniz.
  • Fallout 4

    Fallout 4, efsane RPG serisinin son tek kişilik oyunudur. Hemen Fallout 4 indirin ve yok olmuş dünyanın havasını içinize çekin.