Fanatik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,503 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Canlı maç sonuçlarını, Fanatik yazarlarını ve futbol başta olmak üzere spor haberlerini takip etmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Fanatik Android uygulaması spor haberlerini takip edenler ve haberleri takip ederken maç skorlarından ve fikstürlerden de haberdar olmak, canlı maçlara dair bilgileri anında almak isteyenler için hazırlanmış bir uygulama.

Uygulamanın içerisinde bulunan menüler sayesinde Fanatik yazarlarına, Süper Lige, Dört Büyüklere ve diğer spor dallarındaki haberlere de kolayca ulaşabiliyorsunuz. Canlı skor ve canlı maç anlatımları sayesinde sporcunun dostu bir uygulama olan Fanatik böylece sürekli güncellenen ve sporlar konusunda ihtiyaçlarınızı giderebilen bir araç haline geliyor.

Ekran görüntülerinden de fark edebileceğiniz gibi temiz bir arayüze ve kolay kullanılır menülere sahip olan bu ücretsiz uygulamayı kaçırmamanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Fanatik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
30.5 MB DOSYA BOYUTU

Fanatik, Phone ve iPad sahibi kullanıcıların gün içerisinde en güncel spor haberlerine ulaşabilecekleri resmi Fanatik uygulaması.

Fanatik, spor severlerin güncel spor haberilerini takip edebilmesi için Doğan Gazetecilik tarafından geliştirilen resmi Fanatik uygulaması. Fanatik gazetesinin internet sitesinde yayınlanan haberleri okumanızı sağlayan uygulama.

Hem Türkiye hem de Avrupa futbolu ile ilgili tüm son dakika haberlerine erişebileceğiniz uygulamayı gün içerisinde bir kaç defa kontrol ederek, spor dünyası hakkındaki bilgilerinizi taze tutabilirsiniz. Sadece futbol haberleri ile kısıtlı kısıtlı kalmayan Fanatik uygulaması üzerinde basketbol ve voleybol gibi farklı spor dallarına ait haberler de bulunuyor.

tuttuğunuz takıma ait özel haber sayfası üzerinden sadece ilgileneceğiniz haberleri takip etme imkanı sunan uygulamanın en güzel özelliği ise canlı maç sonuçlarına ulaşabiliyor olmanız. Günün Programı bölümünden hem o gün içerisinde gerçekleşecek spor müsabakalarına hem de canlı sonuçlarına ulaşabiliyorsunuz.

Sizde güncel spor haberlerine kolayca ulaşmak ve spor camiasının gündemini yakından takip etmek istiyorsanız, Fanatik uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fanatik eGazete

    Android için Fanatik eGazete uygulamasıyla Fanatik gazetesine ve gazete eklerinin tamamına Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
  • Fanatik Canlı Skor

    Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının sonuçlarını Fanatik Canlı Skor uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Spor Manşetleri

    Android için Spor Manşetleri uygulaması, gazetelerde manşet olan tüm spor haberlerini derleyerek bunlara tek uygulamadan ulaşmanızı sağlar.
  • KralSpor

    KralSpor, spor haberleri takibi yapabilmek için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Android uygulaması.
  • ScoreMobile FC

    ScoreMobile FC, onlarca futbol ligine ait fikstür ve maç sonucu bilgilerini sunan bir Android uygulamasıdır.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.