Fancy Nail Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Fancy Nail Shop, tırnak bakımı için gelen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalıştığımız bir oyun.

Fancy Nail Shop, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir çocuk oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun, renkli arayüzü, sevimli karakterleri ve akıcı oyun yapısıyla dikkat çekiyor.

Genel atmosferi ve oyun yapısını göz önüne aldığımızda oyunun özellikle kız çocuklarına hitap ettiğini söyleyebiliriz. Çocuklarına hoş vakit geçirtmeyi amaçlayan ebeveynlerin dikkatini çeken Fancy Nail Shop'ta tırnak bakımı merkezimize gelen müşterilere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Merkezimize gelen kişilerin farklı istekleri ve beklentileri oluyor. Kimisi manikür isterken kimisi tırnaklarını ilginç şekillerde boyamamızı istiyor.

Müşterilerin isteklerine cevap vermek amacıyla kullanabileceğimiz çok sayıda araç ve ekipman var. El jelleri, tırnak yumuşatıcılar, cilalar, ojeler, yapışkan bantlar, cımbızlar, törpüler bunlardan sadece bazıları. Tüm bu araçları yerine göre dikkatli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Oyunda oluşturduğumuz tırnak tasarımlarından dikkatimizi çekenler olursa bunların fotoğraflarını çekip farklı sosyal medya araçları üzerinde paylaşabiliyoruz.

Genel olarak Fancy Nail Shop modaya, kişisel bakıma merakı olan ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocukların sevebileceği türden bir oyun. Genele hitap etmese de kız çocukları severek oynayacaklardır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fancy Makeup Shop

    Fancy Makeup Shop, özellikle kız çocuklarının oynarken çok keyif alabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android makyaj oyunu.
  • Crayola Nail Party

    Kız çocuklarının eğlenceli vakit geçirebilecekleri, farklı tırnak tasarımları oluşturarak canlı olarak önizleyebilecekleri güzel bir çocuk oyunu.
  • Princess Nail Salon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tırnak tasarım oyunudur.
  • Donut Shop

    Donut Shop'ta fırınımızda çörek pişirip müşterilerimize hizmette bulunuyoruz.
  • Strawberry Shortcake Bake Shop

    Strawberry Shortcake Bake Shop özellikçe çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Littlest Pet Shop

    Littlest Pet Shop, küçük yardımcılarla birlikte evcil hayvan besleme ve biriktirme oyunu.
  • Strawberry Shortcake Sweet Shop

    Strawberry Shortcake Sweet Shop (Çilek Kız Şekerci Dükkanı) Android oyununda leziz tatlılar hazırlıyoruz.
  • Strawberry Sweet Shop

    Strawberry Sweet Shop'ta şekerleme dükkanı işletiyor ve müşterilere birbirinden lezzetli sunumlar yapmaya çalışıyoruz.