Fantastic Eleven

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME

Fantastic Eleven tamamen ücretsiz olarak sunulan bir futbol oyunudur fakat ne yazık ki kalitesiyle biraz geride kalıyor.

Fantastic Eleven futbolun büyülü atmosferini mobil cihazlara getiren bir oyun. En azından öyle yaptığını iddia ediyor fakat gerçekten de öyle mi? Hem iOS hem de Android platformları için sunulan bu oyunda hem sahada hem de saha dışında görevler alıyoruz. Aldığımız bu görevler takımımızın başarısı için önemli yere sahipler.

Oyunda 2 binin üzerinde gerçek futbolcu yer almakta. Yani hayali futbolcular yerine ünlü takımlarda top koşturan futbolcuların kontrolünü ele alıyoruz. Brezilyalı Neymar’ı resmi olarak yönettiğimiz oyunda Barcelona, Real Madrid, Milan ve Manchester United gibi takımlar yer almakta.

Fantastic Eleven zengin bir içerik sunmasına rağmen kalite olarak ne yazık ki gerilerde kalıyor. Açıkçası hem Android hem de iOS için çok daha kaliteli futbol oyunları mevcut. Bu oyunlarla kıyasladığımızda Fantastic Eleven biraz daha basit ve özensiz kalıyor. Buna bir de zaman zaman keyif bozan hatalar eklenince oyunun cihazdan silinme oranı git gide artıyor. Yine de futbol oyunlarından hoşlanıyorsanız Fantastic Eleven’ı denemek isteyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Fantastic Eleven

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Fantastic Eleven ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlara indirebileceğiniz ortalama kalitede bir futbol oyunudur.

Fantastic Eleven iOS cihazlarınıza indirebileceğiniz bir futbol oyunudur. Neymar’ın da içinde bulunduğu 2 binden fazla futbolcuya sahip olan oyunda hem saha içinde hem de saha dışında çeşitli görevleri yerine getirerek takımımızı ilerletmeye çalışıyoruz.

Oyunda Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Milan gibi dev takımların bulunduğu oyunda favori oyuncularınızı seçerek futbol kariyerinize adım atabilirsiniz. Uygulama marketlerde çok sayıda futbol oyunu mevcut ve bunların arasında gerçekten kaliteli yapımlar da var. Fantastic Eleven ise bu oyunları biraz uzaktan takip ediyor gibi görünüyor. Çünkü grafikler olarak her ne kadar üç boyutlu olsa da tasarım kalitesi sınıfta kalıyor.

Fantastic Eleven’da yer alan kontrol mekanizması herhangi bir soruna yol açmıyor. Grafiklerin tersine kontrol mekanizması iyi tasarlanmış. Oyun içeriği de yeterli seviyede. Herhangi bir tekdüzeliğe yol açmıyor. Kısaca Fantastic Eleven futbol oyunu sevenlerin denemesi gereken fakat çok fazla bir beklenti içine girmemesi gereken bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Eleven 2024 APK

    Top Eleven 2024 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyundur.
  • Hoshi Eleven

    Hoshi Eleven, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek zevkli bir spor oyunudur.
  • GO11 Fantastic Football

    GO11 Fantastic Football mobil oyunu Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve futbol kurallarını kendine göre yeniden kurgulayan bir tür futbol oyunudur.
  • Perfect Eleven

    Harika deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Soccer Eleven

    Dolu dolu futbol deneyimi sunan bir mobil menajerlik oyunu
  • One For Eleven

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol yönetim oyunudur.
  • Glorious Eleven

    Takımımızı şampiyon yapmaya çalışacağız.
  • Idle Eleven

    Kendi takımınızı kurarak yıldız oyuncular keşfedeceğiniz eşsiz bir futbol oyunudur.