Fark Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,746 TOPLAM İNDİRME
1.17 MB DOSYA BOYUTU

Fark Bulmaca, size verilen 2 resim aynı resim arasındaki belirli sayıdaki farklılıkları bulmaya çalışacağınız oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.

Fark Bulmaca, 2 resim arasındaki farkı bulma oyunudur. Oyun içerisinde 3 farklı zorluk derecesi vardır. Oyuna giriş yaptığınızda karşınıza gelen ekranda kolay, normal veya zor seçeneklerinden birini işaretleyerek oyuna hemen başlayabiliyorsunuz.

Oyuna başladıktan sonra karşınıza gelen resimler arasındaki farklılıkları bulmalısınız. Düşündüğünüzde kolay gibi gelsede, farklılıkları bulmak o kadar da kolay olmuyor. Her zorluk seviyesinde oynayabileceğiniz 5 farklı bölüm bulunuyor. Bölümleri geçtikçe resimler arasında bulmanız gereken fark sayılarıda artıyor. Oyun sırasında verilen level kodu sayesinde, işiniz çıktığında veya başka birşey yapmak istediğinizde oyunu bırakabilir ve kodu girerek daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama ile keyifli vakit geçirmek mümkün. Dikkat arttırma pratiği yapabileceğiniz uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dodo Pop

    Dodo Pop, Disney yapımı hikayesiyle dikkat çeken rengarenk ve eğlence dozu yüksek bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Cut the Rope

    Windows 7 için hazırlanan, durum çubuğunuza ikon olarak eklenen, IE9 ve IE10 tarayıcılarınızda oynayabileceğiniz popüler Cut The Rope canavar besleme oyununun kısayol eklentisidir.
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.