Farm Helper

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
43,001 TOPLAM İNDİRME
0.66 MB DOSYA BOYUTU

Facebook'un en popüler çevrimiçi oyunu Farmville bağımlılarının yardımcısı olacak FarmHelper, tarlanızı ekip-biçme, hasat toplama gibi tüm işlemleri tek tık ile hızlı şekilde yönetmenizi sağlayarak kazandığınız puanı yükseltece

Facebook'un popüler oyunu Farmville'deki en önemli yardımcınız olacak Farm Helper sizin yerinize tarlanızı ekecek, hasatları ve hayvanlarınızı toplayacak ve daha çok para kazanmanızı sağlayacak. Program sayesinde tek tıklama ile Farmville'deki tüm görevleri yönetebileceksiniz. "Experience" puanınızı otomatik olarak artırabilen araç zorlu ve çok tıklamayla zaman alan işlemleri devralıyor aslında. Program kolay kullanım olanağı sunan bir arayüzle istediğiniz işlemleri kolayca yapmanızı sağlayacak. Hızlıca bölüm atlamak ve çiftliğinizi zenginleştirmek için ipuçlarının da bulunduğu programla Farmville bağımlıları etkili bir yardımcıya kavuşacak.

Önemli! Programın açılışta sorduğu Proxy ayarlarıyla ilgili bir fikriniz yoksa kutuya "DEFAULT" yazarak işleme devam edin.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silent Install Helper

    Hazırladığınız programların arkaplanda sessizce kurulması ve kullanıcıları rahatsız etmemesi için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Shutdown Helper

    Shutdown Helper bilgisayarınızı istediğiniz zamanda kapatmanıza imkan vermektedir.
  • Autorun USB Helper

    Autorun USB Helper, Windows 7 ve Windows 8 üzerinde devre dışı bırakılan otomatik oynatma özelliğini geri getirmenize olanak sağlar.
  • File Helper

    Bilgisayarınızda hangi programla çalıştığını bilemediğiniz formatta belgeler mi var? Bunlar için uygun programı araştırıp bulsanız bile nasıl temin edeceğinizi bilmiyorsanız File Helper açamadığınız her belge için uygun programı
  • Proxy Helper

  • Farm Manager World

    Kendi çiftlik imparatorluğunuzu kurduğunuz Farm Manager World, kapsamlı simülasyon oyunları arasında yerini alıyor.
  • Farm Up

    Farm Up eğlenceli bir çiftçilik oyunudur
  • Farm Manager 2021: Prologue

    Yepyeni çiftlik oyunu Farm Manager 2021: Prologue Steam'de! Farm Manager 2021, çiftlik yönetimi oyunları arasında en iyisi.