Farming PRO 2016

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,124 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Farming PRO 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur

Farming PRO 2016 eğer gerçekli bir simülasyon oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil çiftlik simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Farming PRO 2016'da oyuncular kendi tarım ve hayvancılık kariyerlerine adım atıyorlar. Kendi çifttliğimizin başına geçtiğimiz oyunda kendi ekinlerimizi dikiyor ve hasatını yapıyor, hayvanlarımızı yetiştirerek hayvanlarımızdan süt gibi ürünler elde ediyoruuz. Bu işleti yaparken de birçok farklı çiftlik aracınızı kullanabilmemize imkan tanıyor.

Açık dünya tabanlı bir yapıya sahip olan Farming PRO 2016'da oldukça yüksek bir graifk kalitesi mevcut. Oyunu tek başınıza oynarken yapay zekaya sahip asistanları görevlendirebiliyorsunuz. Bunun yanında oyunda yerel çok oyunculu oyun modu da bulunuyor. Bu modda arkadaşlarınızı oyuna davete debiliyor ve çiftliğinizi geliştirmekte onlardan yardım alabiliyorsunuz.

Farming PRO 2016 içinde traktörler, kanyonlar ve dev hasat araçları gibi araçları kullanabilmektesiniz. Oyunda toplamda 60'ın üzerinde araç yer alıyor. Bu araçları kokpit kamerasıyla kontol edebiliyor, çiftliğinizde serbest bir şekilde gezinti yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Farming PRO 2016

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
503 TOPLAM İNDİRME
203 MB DOSYA BOYUTU

Farming PRO 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Farming PRO 2016 eğer tarım ve hayvancılıktaki yeteneklerinizi sergilemek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil çiftlik simülasyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Farming PRO 2016'da her oyuncu kendi çiftliğinin başına geçebilme imkanına sahip oluyor. Açık dünya tabanlı bir yapıya sahip olan oyunda hem ekinlerimizi yetiştiriyor, hem de hayvanlarımızı besliyoruz. Ekinlerimizi hasat ederken hayvanlarımızı besliyor ve çiftliğimizi geliştirmek için çabalıyoruz.

Farming PRO 2016'da traktör, kanyon ve farklı hasat araçlarını kullanabilmemiz mümkün. Bu araçları kontrol ederken iç kamera açısından çiftliğimizi görebilmekteyiz. Ayrıca dilerseniz yaya olarak da çiftliğinizde dolaşabiliyorsunuz.

Farming PRO 2016'da işleriniz yoğunlaştığında yapay zekaya sahip yardımcılardan destek alabiliyorsunuz. Bunun yanında oyunun yerel çok oyunculu oyun modunda çiftliğinizi arrkadaşlarınız ziyaret edebiliyor ve size yardımcı olabiliyorlar. Oyunun grafikleri yüksek kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • American Farming APK

    Gerçekçi bir yapıyla karşımıza çıkan American Farming APK'da, hayalinizdeki çiftliği her detayına kadar oluşturabilirsiniz.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Farming Simulator 18 (FS 18) APK

    FS 18 APK daha bilinen adıyla Farming Simulator 18 APK, Android platformundaki en iyi çiftlik simülatörü oyunudur.
  • Farming Simulator

    Farming Simulator köy kurma oyununu Android cihazınıza indirerek kendinize çiftlik kurabilirsiniz.
  • Farming Simulator: Transport

    Farming Simulator: Transport mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir traktör oyunudur