Farming Simulator 14

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.1/5 ZİYARETÇİ
65,140 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 14, mobil ve bilgisayarlarda en çok oynanan tarım simülasyon oyunu.

Farming Simulator 14, tarım simülasyon oyunları arasında en popüleri ve mobilin yanı sıra Windows platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek firmalar tarafından üretilmiş traktörleri kullanarak kendi tarlamızı dilediğimizce ekip biçebildiğimiz tarım simülatörü oyunu hem tablet hem de bilgisayarda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli grafikler ve eğlenceli oynanış sunan bir tarla sürme oyunu arıyorsanız Farming Simulator 14 kesinlikle ilk bakmanız gereken oyun. Açık dünya oynanışına sahip oyunda buğday, mısır, kanola gibi çeşitli ürünleri tarlalarımıza ekip pazarda satışa sunabiliyoruz. Çimen ve otlarla besleyip büyüttüğümüz ineklerimizden süt alarak, biyogaz tesisinde çim, saman satarak gelirimizi artırmamız da mümkün.

Farming Simulator 14, gerçek zamanlı oynanışı ile sizi içerisine çekecek kaliteli bir tarım simülasyon oyunu. Deneme sürümünde de oldukça keyif alacağınızı düşündüğüm yapım her simülasyon severin cihazını süslemeli.

 

Erkan Calp

Farming Simulator 14

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
127,770 TOPLAM İNDİRME
48.56 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 14, Android telefonlarınız üzerinde tarım yapmanızı sağlayan en keyifli ve en iyi simülatör uygulamarından bir tanesidir.

Farming Simulator 14, telefon ve tabletleriniz ile kendi tarımcılık kariyerinize başlayabileceğiniz oldukça keyifli ve bağımlılık yapan bir tarım simülatörüdür.

Kendi tarlalarınızın kontrolünü yaparak, ekip biçeeğiniz ve hasat toplayacağınız oyunda son derece keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Gerçek firmaların traktörlerini kullanarak oynacağınız tarımcılık oyununda, tüm kontrol sizin elinizde. Tarlalarınıza ne ekeceğinize, nasıl görüneceğini ve diğer tüm detaylarlarla siz ilgileniyorsunuz. Kendinizi gerçek bir tarımcı gibi hissetmenizi sağlayan Farming Simulator 14, ücretli olmasına rağmen pek çok kullanıcı tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Özellikler:

  • Yeni, detaylı ve 3 boyutlu grafikler
  • Modern ve şık arayüz ile arttırılmış oyun keyfi
  • WiFi veya Bluetooth bağlantısı kullanarak arkadaşlarınız ile birlikte multiplayer oynama imkanı
  • İstediğiniz ürünleri ekerek, dinamik piyasada satabilme
  • İneklerden elde ettiğiniz sütleri açık arttırma ile satma
  • İşlerinizde yardımcı olması için bilgisayar ile kontrol edilen yardımcılar edinebilme

Tarımcılık ile ilgili neredeyse tüm detayları bulabileceğiniz Android simülatör uygulamasını satın alarak hemen oynamaya ve kendi tarlalarınıza ürün ekip yetiştirmeye başlayabilirsiniz.

Oyun ile ilgili daha fazla fikir sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Farming Simulator 14

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,965 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 14, tarlanıza ürünler ekip büyüteceğiniz ve toplayarak kar elde etmek için satacağınız bir tarımcılık simülasyonudur.

Farming Simulator 14, Windows, Mac, Android ve iOS versiyonları bulunan dünyaca popüler simülasyonlardan biri olan ve oynaması keyifli bir tarımcılık oyunudur.

Gerçekçi bir oyun yapısına sahip olan oyunda önceki versiyonlarına göre daha büyük araçlar kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde tüm araçlar gerçek araç üreten firmalara aittir.

Farming Simulator'da yapmanız gereken şey ise, tarlanıza ürün ekmek, yetiştirmek ve yetişen ürünleri toplayarak para kazanmak. Ayrıca yetiştirdiğiniz ineklerin sütünü de açık arttırma yolu ile en çok ücret ödeyene satabilirsiniz.

Bilgisayar tarafından kontrol edilen asistanları kullanarak tarımcılık işlerinizi biraz da olsa rahatlatabiliyorsunuz. Tek başınıza oynamaktan sıkıldığınız da WiFi veya Bluetooth bağlantısı kullanarak arkadaşlarınız ile multiplayer oynayarak tarlaları birlikte düzenleyebilirsiniz.

Özellikler:

  • Yenilenen 3 boyutlu ve detaylı grafikler
  • Modern ve şık arayüz sayesinde mükemmel bir oyun tecrübesi
  • Buğday, mısır vb. ürünler yetiştirerek dinamik piyasada satış yapabilme
  • Açık dünya üzerinde arkadşalarınız ile birlikte multiplayer olarak oynama imkanı
  • Bilgisayar kontrollü asistanlar
  • Ot ve saman satarak para kazanma

iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte oynayabileceğiniz en başarılı ve en keyifli tarımcılık simülasyonlarından biri olan Farming Simulator 14'ü satın alarak kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Oyun ile ilgili daha fazla fikir sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

 

Barış YANIK

Farming Simulator 14

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,436 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 14, mobilde en çok oynanan tarım simülasyon oyunu.

Farming Simulator 14, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz eğlenceli ve kısa sürede bağımlılık yaratan bir tarım simülasyon oyunu. Kendi tarlanızı dilediğiniz biçimde ekip biçebileceğiniz, hasat toplayabileceğiniz oyun açık dünya oynanışına sahip.

Tüm platformlarda en çok ilgi gören tarım simülasyon oyunu Farming Simulator’da ucu bucağı olmayan tarlaların kontrolünü ele alıyoruz. Tamamı gerçek firmalar tarafından üretilmiş traktörleri kullanma şansı bulduğumuz oyunda tarlalarımıza buğday, mısır, kanola ekebiliyor ve pazara sunabiliyoruz. Bunun yanında topladığımız çimen ve otlarla ineklerimizi besleyebiliyor ve besleyip büyüttüğünüz ineklerimizden süt alarak gelir elde edebiliyoruz. Öte yandan biyogaz tesisinde çim veya saman satarak ta para kazanma şansına sahibiz.

Yüksek kalitede detaylı 3 boyutlu grafikler sunan Farming Simulator’ın tek eksi yanı ise her şeyin oynadığınız süre boyunca gelişmesi. Örneğin; oyundan çıktığınız vakit mahsulleriniz büyümüyor. Bunun dışında deneme sürümünde kullanabildiğiniz traktör sayısı oldukça fazla ancak birkaçını sadece tam sürümü satın aldığınızda görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming Simulator 16

    Farming Simulator 16, gerçek tarım makinelerini kullandığınız açık dünya çiftlik simülasyonu oyunu.
  • Farming Simulator 2013

    Farming Simulator 2013 İndir (PC): Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyonu oyunu
  • Farming Simulator

    Farming Simulator çiftlik hayatını gerçekçi bir şekilde tecrübe edebildiğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Farming Simulator 15

    Farming Simulator 15 sayesinde Windows bilgisayarınızda gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayabileceksiniz.
  • Farming Simulator 17

    Farming Simulator 17 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülatörüdür.
  • Ranch Simulator

    Ranch Simulator PC, tek oyunculu veya Co-Op halinde 4 kişiye kadar beraber oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Farming Simulator 19

    Farming Simulator 19 ile gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayacak, tarla ekip biçebileceksiniz.
  • Farming Simulator 17 - Big Bud Pack

    Farming Simulator 17 - Big Bud Pack, Farming Simulator 17 için geliştirilmiş bir indirilebilir içeriktir