Farming Simulator 16

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
48,110 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 16, gerçek tarım makinelerini kullandığınız açık dünya çiftlik simülasyonu oyunu.

Farming Simulator 16, kendi çiftliğimizi yönetme ve lisanslı tarım makinelerini kullanma fırsatı sunan tarım simülasyonu oyunları arasında bence hem görsellik olarak hem de oynanış yönünden en kalitelisi. Serinin en iyi oyunlarından olan Farming Simulator 16 farklı dil seçenekleri ile tüm dünya da geniş bir kitle tarafından oynanıyor. Çarpıcı grafiklerin yanı sıra kaliteli ses efektlerine sahip olan oyun, gerçekçi bir atmosfere sahip.

Açık dünya tarım simülatörü oyununda amacımız çiftliğimizi olabildiğince büyütmek. İlk başladığımızda oldukça ufak bir alanda işlerimizi yapıyoruz. Ekin ekip hasat zamanı toplamanın, farklı bitkiler yetiştirmenin dışında inek ve koyun besleyip büyütüp etinden sütünden faydalanarak geçimimizi sağlıyoruz. Gün sonunda kazandığımız parayı çiftlik arazimizin alanını genişletmek veya yeni tarım makineleri satın almak için kullanabiliyoruz. Tarım makineleri demişken oyunda kullandığımız tüm makineler lisanslı ve 20’den fazla seçeneğimiz bulunuyor.

Farming Simulator 16 Özellikleri

  • Android, WindowsPhone, Windows ve MacOS sürüm,
  • Türkçe dahil farklı dil seçenekleri,
  • Dünyaca ünlü markaların onlarca farklı çiftçilik araçları,
  • Zengin bir içerik,
  • Renkli grafikler,
  • Kaliteli ses efektleri,
  • Gerçekçi atmosfer,
  • Birbirinden farklı görevler,

Satın aldığımız traktör ve diğer makineleri kendimiz kullanabildiğimiz gibi bilgisayarın bizim yerimize kullanmasını, çiftliğimizi büyütmesine yardımcı olmasını sağlayabiliyoruz. Çiftlik hayatına göz atmak için Farming Simulator 16 en iyi oyun diyebilirim. Günümüzün en başarılı çiftçilik oyun serisi olan Farming Simulator her yıl birbirinden farklı sürümler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hem bilgisayar hem de mobil platformda milyonlara ulaşmaya devam eden başarılı oyun, aldığı güncellemeler ile de içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Ülkemizde ve dünya da milyonlarca adet satan başarılı oyun, cazip bir fiyat etiketine sahip.

Farming Simulator 16 İndir

Windows, MacOS, Android ve iOS platformları için yayınlanan Farming Simulator 16, ücretli olarak piyasaya çıktı. Cazip bir fiyat etiketi ile satışlarına devam eden başarılı oyun, sürükleyici oynanışı ile de oyuncuları kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra düzenli olarak güncellemeler alan ve bu güncellemeler ile içeriğini zenginleştirmeye devam eden oyun gerçekçi yapısı ile milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. 

Erkan Calp

Farming Simulator 16

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
24,761 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!

FS16 APK, zengin bir içeriğe sahip olan ve oyunculara gerçekçi bir çiftlik idare etme deneyimi sunan bir mobil çiftlik simülatörü oyunu.

FS16 APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunu olan Farming Simulator 16 APK'da açık dünya tabanlı bir oyun dünyasına konuk oluyoruz ve kendi çiftliğimizin kontrolünü elimize alarak çiftliğimizi geliştirmeye, üretimimizi maksimum seviye çıkartmaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde ekin ekme, yetiştirme ve ürünleri satma gibi tarım faaliyetlerinin yanısıra büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştirme gibi hayvancılık faaliyetleriyle uğraşabiliyoruz. Ayrıca kereste satışı da uğraşabileceğimiz ormancılık aktiviteleri arasında. Bütün bu işleri yapabilmek için gelişmiş tarım, hayvancılık ve ormancılık araçlarını ve makinalarını satın alabilmemize ve kullanabilmemize izin veriliyor.

Farming Simulator serisinin yeni üyesinde traktörler, kamyonlar kullanabilmemiz mümkün. Yeni oyunda karşımıza çıkan en büyük gelişmelerden biri ise yerel ağınız üzerinde oyunu arkadaşlarınızla çok oyunculu olarak oynayabilmenize izin verilmesi. WiFi veya Bluetooth ağınız üzerinden Farming Simulator 16'ü arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz.

Farming Simulator 16'nin gelişmiş grafikleri göze oldukça hoş görünüyor. Türünün en iyi örnekleri arasında olan Farming Simulator 16 çiftlik oyunu seven oyuncuların kaçırmaması gereken bir yapım.

Farming Simulator 16 APK ücretsiz indir

  • Yeni üç boyutlu grafikler, makinelerinizde daha da fazla detay gösteriyor!
  • Buğday, kanola, mısır, şeker pancarı ve patates, beş farklı mahsul ekin ve hasat edin.
  • Ürünlerinizi değişen pazarlarda satın.
  • En büyük tarım makinesi üreticilerinden bazılarının gerçekçi traktörlerini ve kamyonlarını kullanın.
  • Süt ve yün üretmek ve satmak için ineklerinizi ve koyunlarınızı besleyin.
  • Ormancılık mobil oldu! Özel makinelerde tahtayı hasat edin ve kereste satın.
  • Daha iyi sonuçlar için yapay zeka yardımcılarını yönetin.
  • WiFi ve Bluetooth bağlantısıyla yerel çok oyunculu modda arkadaşlarınızla oynayın.
  • Android TV desteği

 

Can Erdil Şentürk

Farming Simulator 16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,075 TOPLAM İNDİRME
81.9 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonudur

Farming Simulator 16 eğer gerçekçi bir çiftlik yönetme tecrübesi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir çiftlik simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunu olan Farming Simulator 16'da gerçek çiftlik araçlarını kullanabilme imkanına sahibiz. Oyuna başlarken küçük olan çiftliğimizi büyütebilmek için çiftliğimizdeki üretimi artıramamız gerekiyor. Bu iş için ekinler ekiyoruz, büyütüyoruz ve hasat vakti ekinleri toplayıp satarak gelir elde ediyoruz. Tarımın yanında kendi inek ve koyunlarımızı besleyerek onlardan da yararlanabiliyor, ek gelir elde edebiliyoruz. Farming Simulator 16'da ormancılıkla uğraşabilmeniz, kereste toplayarak satabilmeniz de mümkün.

Açık dünya tabanlı bir çiftlik oyunu olan Farming Simulator 16'da birçok farklı kamyon ve traktör seçeneğine sahibiz. Oyunda para kazandıkça yeni topraklar satın alarak çiftliğimizi genişletebiliyoruz. Eğer oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynamak isterseniz yerel WiFi ağı veya Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla birlikte oyunu oynayabilmeniz mümkün.

Farming Simulator 16 yüksek grafik kalitesi ve zengin içeriğiyle tatmin edici bir oyun deneyimi yaşatabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Farming Simulator 16

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,435 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 16, kendi çiftliğinizi yönettiğiniz, lisanslı tarım makineleri kullandığınız bir simülasyon oyunu.

Farming Simulator 16, netlikle söyleyebilirim ki Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi tarım simülatörü oyunu. Gerek görsel açıdan gerekse de oynanış olarak platformda eşi benzeri yok diyebilirim.

Lisanslı tarım makinelerini kullanma fırsatını bizlere sunan oyun oldukça geniş bir alanda geçiyor. Amacımız kendi çiftliğimizin alanını olabildiğince genişletmek. Sınırlarımızı genişletmek için ihtiyaç duyacağımız her kaynağa sahibiz. Ekinler, farklı türde bitkiler, besleyip büyütüp etinden, sütünden yararlanabildiğimiz inek ve koyunlarla gelir sağlıyor ve çiftlik arazimizi yeni alanlar satın alarak büyütüyoruz.

Oyunda çok sayıda traktör ve tarım makinesi karşımıza çıkıyor. New Holland, Case IH, Lamborghini, Horsch, Krone, Amazone, MAN gibi üreticilerin imzasını taşıyan makineleri kullanabiliyoruz ancak hepsi açık olarak gelmiyor. İlerledikçe açabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming Simulator 2013

    Farming Simulator 2013 İndir (PC): Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyonu oyunu
  • Farming Simulator

    Farming Simulator çiftlik hayatını gerçekçi bir şekilde tecrübe edebildiğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Farming Simulator 15

    Farming Simulator 15 sayesinde Windows bilgisayarınızda gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayabileceksiniz.
  • Farming Simulator 17

    Farming Simulator 17 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülatörüdür.
  • Ranch Simulator

    Ranch Simulator PC, tek oyunculu veya Co-Op halinde 4 kişiye kadar beraber oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • My Time at Sandrock

    My Time at Sandrock ile çorak toprakları ziyaret edin ve bölgeyi baştan inşa edin.
  • Farm Manager 2021: Prologue

    Yepyeni çiftlik oyunu Farm Manager 2021: Prologue Steam'de! Farm Manager 2021, çiftlik yönetimi oyunları arasında en iyisi.
  • Farmer's Dynasty

    Farmer's Dynasty gerçekçi bir çiftlik oyunu tecrübesi yaşatmayı hedefleyen bir simülasyon oyunu