Fashion Kaleidoscope

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.

Artık modayı takip etmenin çok daha kolay bir yolu var. Dergi ve televizyondan ünlüleri takip etmenize gerek yok. Tek yapmanız gereken teknolojiden faydalanmak ve bu alanda yapılmış uygulamalara göz atmak.

Fashion Kaleidoscope da işte bu amaçla geliştirilmiş uygulamalardan bir tanesi. Bu uygulama size genellikle sokak modasına ait bir çok fotoğraf sunar. Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulamanın Türkçe dil seçeneği olması da bir diğer artısı.

Uygulama size fotoğraf göstermek için optimize edilmiş. Karşınıza çıkan fotoğraflardan beğendiğinize tıklıyor ve kombinasyona göz atabiliyorsunuz. Ardından da yukarıdaki aşağı açılan menüden satın al seçeneği ile beğendiğiniz parçanın benzerlerinin satın alma seçeneklerine göz atabiliyorsunuz.

Sadece sokak modası değil, ünlü moda profesyonellerinin ve blog yazarlarının paylaştığı fotoğraflara da göz atabiliyorsunuz. Ayrıca beğendiğiniz kombinasyonları Pinterest, Twitter, Facebook gibi mecralarda paylaşabiliyorsunuz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Fashion Kaleidoscope

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.

Modayı takip etmek isteyen herkesin kendine dair bir şeyler bulabileceği, hem sokak modasını hem de profesyonellerin paylaştıkları şeyleri görebileceğiniz, bütün dünyada modanın nasıl değiştiğini görebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Fashion Kaleidoscope tam aradığınız şey.

Uygulama aslında fotoğraf göstermek üzerine optimize edilmiş fakat bir de satın alma fonksiyonu var. Uygulamada size gösterilen fotoğraflara bakıyor,  beğendiğinize tıklıyor ve kombinasyona göz atabiliyorsunuz. Daha sonra da satın almak istediğiniz bir ürün varsa yukarıdaki menüden, üst, alt, ayakkabı şeklinde sunulan seçeneklerden istediğinize tıklıyorsunuz. Uygulama da size beğendiğiniz ürüne en çok benzeyen ürünlerin satın alma seçeneklerini sunuyor.

Elbiselerden eteklere, üstlerden pantolonlara, kotlardan şortlara, ayakkabılardan sandaletlere aradığınız her şeyi bu uygulamda bulabilirsiniz. Ayrıca beğendiğiniz kombinasyonları Pinterest, Twitter, Facebook gibi mecralarda paylaşabiliyorsunuz.

Eğer siz de bir moda meraklısıysanız bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fashion Freax

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.
  • Mobo Fashion Trends & Deals

    Android cihazınızda kullanabileceğiniz moda uygulamasıdır.
  • Fashion Style

    Bayan Android kullanıcıları için, modayı yakından takip etmelerini sağlayacak olan mobil uygulamadır.
  • Fashion House

    Fashion House Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir model giydirme oyunudur.
  • Covet Fashion

    Covet Fashion oyunundaki amacımız gerçek kıyafetleri kullanarak karakterimizi en güzel şekilde giydirmek.
  • Barbie Magical Fashion

    Barbie Magical Fashion, Barbie kızımızı prensesler gibi güzel bir şekilde giydirmeniz gereken eğlenceli bir Android kız oyunu.
  • Fashion Icon

    Android Fashion Icon oyununda modanın nabzını tutarak Paris sokaklarını altüst edin.
  • Barbie Fashion Closet

    Barbie Fashion Closet, Android telefon ve tablette ücretsiz oynanabilen Barbie bebek giydirme, makyaj, saç yapma oyunu.