Fast Video Download

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
52,719 TOPLAM İNDİRME

Fast Video Download ile YouTube, Facebook, Vimeo gibi FLV ve MP4 videolar bulunduran tüm sitelerden video indirebilirsiniz.

YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Break.com gibi sitelerden video indirmek için kullanabileceğiniz pratik bir eklenti. Eklenti videoları farklı boyut ve formatlarda indirebiliyor. FLV ve MP4 formatındaki tüm videoları yakalayan eklentiyi benzerlerinden ayıran başka bir özelliği daha var.

Fast Video Download bir arama menüsüne sahip. Bu menü aracılığıyla seçtiğiniz kelimeleri internette aratabiliyorsunuz. Seçtiğiniz kelimeyi video, resim, referans, alışveriş, lokasyon bazlı arayabileceğiniz gibi sosyal medya sitelerinde de arayabilirsiniz. Kısacası Fast Video Download'un kelime arama özelliği alakasız olsa da çok yararlı. Bu özellik sayesinde Google, Youtube, Flickr, Wikipedia, Facebook gibi pek çok serviste tek tıkla arama yapabiliyorsunuz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adblock Fast

    Adblock Fast eklentisi sayesinde can sıkan reklamları kolayca engelleyebilirsiniz.
  • Download Master

    Download Master dosya indirme işlemlerinizi kolaylaştıran bir Chrome eklentisidir
  • Download Scheduler

    Download Scheduler, Mozilla Firefox tabanlı tarayıcılar üzerinden çalışabilen ve indirmelerinizi planlamanıza yardımcı olan bir eklentidir.
  • Download Statusbar

    Firefox internet tarayıcınızda indirdiğiniz dosyaları tarayıcının alt bölümünde görüntülemek için kullanabileceğiniz küçük bir Firefox eklentisidir.
  • Tmib Video Download

    Tmib Video Download ile internet üzerinden video indirebilirsiniz
  • Video Download Capture

    Video Download Capture, çeşitli video ve web siteleri üzerinde hoşunuza giden videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan bir video indirme yöneticisidir.
  • Tube Video Download

    Tube Video Download ile YouTube videolarını web tarayıcınızı açmadan izleyebilir, dilediğinizi doğrudan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Free Dailymotion Download

    Free Dailymotion Download, popüler video platformu Dailymotion'da izlediğiniz videoları hızlı ve kolayca indirme olanağı sunan yararlı bir program.