Fazilet Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
16,901 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Fazilet Takvimi, adından da anlayacağınız üzere Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz bir fazilet takvimi uygulaması.

Fazilet Takvimi, Android cihazları üzerinde fazilet takvimi kullanmak isteyenler için özenle hazırlanmış olan ücretsiz bir Android takvim uygulaması.

Uygalama üzerindeki tüm veriler uygulama ile birlikte geldiği için hem çok daha hızlı hem de internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışanbilen bir uygulama.

70 ülke ve 813 şehir için namaz vakitlerini sunan uygulama sayesinde kendi yaşadığınız ülke ve şehiri seçerek naamz vakitlerini uygulama üzerinden düzenli takip edebiliyorsunuz.

Uygulama takvim üzerinde istediğiniz tarihe bakmanızı sağlayacak şekilde tasarlandığı için, seçtiğiniz bir tarihteki arka sayfa, hadis-i şerif ve namaz vakitlerine göz atabiliyorsunuz.

Evlerimize asarak yıllardır kullandığımız popüler takvimi Andorid mobil cihazlarımıza taşıyan uygulama içerisinde önemli bilgiler bölümü de bulunuyor ve bu bölüm üzerinde işinize yarayacak önemli bilgiler sunuluyor.

Eğer bir fazilet takvimi kullanmak istiyorsanız, Fazilet Takvimi uygulamasını ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Fazilet Takvimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,890 TOPLAM İNDİRME

Fazilet Takvimi, iOS mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği yararlı ve kullanışlı bir takvim uygulaması.

Fazilet Takvimi, iPhone ve iPad kullanıcılarının kendi cihazları üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceği bir takvim uygulaması. Evlerimizin duvarlarından yıllardır eksik olmayan fazilet takvimlerini iPhone ve iPad'lerinie taşıyan uygulamanın tasarımı da oldukça şık.

Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama üzerinde istediğiniz bir tarihi seçebiliyor ve o tarihe ait bilgileri takvim üzerinde görebiliyorsunuz.

50 farklı ülke ile birlikte 1324 şehir için sunulan namaz vakitleri sayesinde nerede olursanız olun namaz vakitlerini takip edebilmeniz mümkün.

Takvim sayfaları üzerinde olduğu gibi uygulamanın da takvim günleri üzerinde bir çok farklı bilgi saunuluyor. Ayrıca mühim bilgiler bölümünü düzenli takip ederek pek çok bilmediğiniz yeni şeyler öğrenme şansınız bulunuyor.

Eğer iPhone ve iPad'leriniz üzerinde fazilet takvimi kullanmak istiyorsanız direkt kendi adını taşıyan Fazilet Takvimi uygulamasını ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diyanet Takvimi

    Diyanet Takvimi ile takvim yaprakları mobile taşınıyor.
  • Semerkand Takvimi

    Semerkand Takvimi uygulamasıyla Android cihazlarınızdan namaz saatlerine kalan zamanı takip edebilirsiniz.
  • Adet Takvimi

    Adet Takvimi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca adet takviminizi oluşturabiliyorsunuz.
  • Bilim Takvimi

    Android cihazlarınızda eğlenirken öğrenebileceğiniz bir bilim takvimi uygulamasıdır.
  • Orkid Özel Gün Takvimi

    Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.
  • Türkiye Takvimi 2015

    Türkiye Takvimi 2015
  • Shift Work Schedule

    Shift Work Schedule, Android cihazlarınız için geliştirilmiş çalışma takvimi uygulamasıdır.
  • Lovegg

    Lovegg, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir aşk takvimi olarak dikkat çekiyor.