FIFA Football: FIFA World Cup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,252 TOPLAM İNDİRME

FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.

FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.

FIFA 18 ile birlikte güncellenen FIFA Mobile, oyunculara FIFA deneyimini mobil platformlar üzerinden deneyimleme şansı sunuyordu. Konsol ve bilgisayarlar üzerinde oynadığınız bütün modları mobile taşıyan oyun, oyuncular tarafından çok sevilmişti. Yakın zaman önce asıl oyuna yapılan Dünya Kupası güncellemesini Android’e getirme kararı alan EA Sports, oyunun ismini FIFA Football: FIFA World Cup olarak değiştirme kararı aldı.

Mobile yapılan güncellemeyle birlikte Android kullanıcılarının Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası heyecanını telefon ve tabletlerinde yaşayabilecekleri dile getirildi. Güncellemeyi yapanların turnuva moduyla birlikte birebir Dünya Kupası simülasyonunu deneyebilecekleri belirtilirken, Ultimate Team’in Dünya Kupası yeniliklerinin yine mobilde denenebileceği hatırlatıldı.

FIFA Futbol: FIFA World Cup deneyimini yaşamak isteyen oyuncuların, Google Play üzerinden oyunu indirmek suretiyle organizasyona dahil olabilecekleri ve her türlü modu ücretsiz şekilde oynayabilecekleri belirtildi. Oyunun yeni halini denemek için ise hemen yukarıdaki hemen indir tuşuna basmanız yeterli.

 

Ramazan Tugay Kahraman

FIFA Football: FIFA World Cup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
507 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

FIFA Football: FIFA World Cup, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir tür futbol oyunudur.

FIFA Football: FIFA World Cup, iOS tabanlı telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen yeni, güncellenmiş bir futbol oyunudur.

FIFA 18’in piyasaya sürülmesinden sonra App Store üzerinden yayınlanan FIFA Mobile, serinin bütün özelliklerini ücretsiz olarak mobil platformlara taşımıştı. FIFA 18’de oynayabildiğiniz turnuva, santra ve Ultimate Team özelliklerini iOS üzerine taşıyan FIFA Mobile, 6 Haziran 2018 itibarıyla yapılan güncellemeyle birlikte 1 Ağustos 2018’e kadar Dünya Kupası heyecanını iPhone ve iPad’ler üzerinde yaşanabilir hale getirdi.

Güncellemeyi indiren iOS kullanıcılarının FIFA 18’de yapılan bütün değişiklikleri mobil üzerinde oynayabileceklerini hatırlatan EA Sports, Dünya Kupası turnuvası, santra ve Ultimate Team modlarının Dünya Kupası oyuncularıyla oynanabileceğini söyledi. Atmosferin kupaya göre tekrar ayarlandığını belirten oyunun geliştiricisi, oyuncuların televizyonlarının başında Dünya Kupası maçlarını izlerken, bir yandan da kendi kariyerlerini devam ettirebileceklerini ifade etti. Yapılan değişiklikler ise şöyle sıralandı:

• Zafere ulaşmak için milli takımınızı kurup diğer FIFA World Cup™ takımlarına karşı mücadele edin
• Turnuvaya katılamayan takımlarla oynayın
• Gerçek hayattaki maçların sonuçlarını tahmin ederek ödül kazanın
• Karşı Atak maçlarında ve turnuvalarında mücadele edin
• Kadro Kurma Görevlerinde strateji kurun 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA Mobile 18

    FIFA 18 mobili Android telefonunuza indirin, gerçek maçın keyfini çıkarın.
  • FIFA Mobile Futbol APK

    FIFA Mobile APK, mobil oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlayan en popüler futbol oyunu.
  • FIFA Mobile 21 APK

    FIFA Mobile 21 Android çıktı! Ultimate Team, Arkadaşlarla 11'e 11 maç, Lig mücadeleleri, Canlı etkinlikler ve fazlası FIFA Mobile 21 futbol oyununda!
  • FIFA Mobile 19

    FIFA Mobile 19 indirin, yeni sezona başlayın!
  • FIFA 17

    FIFA 17 Mobile, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunu.
  • FIFA 16 APK

    FIFA 16 Mobile APK, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en gerçekçi futbol oyunu.
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA 14 APK

    FIFA 14 APK, android uygulaması ile futbol oyunlarının lideri FIFA artık hem akıllı telefonunuzda hem de tabletinizde.