FIFA World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
110,909 TOPLAM İNDİRME

FIFA World, PC oyuncularına ücretsiz ve çevrimiçi bir FIFA serisi deneyimi yaşatan yenilikçi bir futbol oyunudur.

FIFA World, PC oyuncularına ücretsiz bir FIFA deneyimi yaşatmak için oyunun geliştiricisi Electronic Arts tarafından geliştirilen yeni futbol oyunudur.

FIFA serisi üzerinde öne çıkan özellikler arasında yer alan FIFA Ultimate Team ve Sezonlar gibi özellikleri öne çıkararak oyunseverlere çevrimiçi bir futbol deneyimi sunan FIFA World, yenilikçi yapısı ve sürükleyici oynanışıyla futbol oyunu meraklılarını başına kitlemeye hazır.

31 Farklı ligden 600'ün üzerinde lisanslı takımın yer aldığı oyunda favori takımınızı veya oyuncularınızı seçerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Tek kişilik turnuvalar, maç davetleri ve oyunseverlerin oyun içerisinde yaşadıkları en önemli anları paylaşabilecekleri sosyal merkez gibi farklı özelliklere sahip olan oyun oldukça eğlenceli, etkileyici ve sürükleyici bir oynanışı sizlere sunuyor.

Kendi kulüplerinizi oluşturabileceğiniz, takımınızda yer alan oyuncuları satabileceğiniz ve takımınıza yeni oyuncular satın alabileceğiniz FIFA World'de bir yandan futbol oyunu deneyimini yaşarken bir yandan da menajerlik deneyimini tadabilirsiniz.

 

Tüm oyunseverlerin rahatlıkla oynayabilmesi için tasarlanan FIFA World, ortalama özelliklere sahip tüm masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar üzerinde akıcı şekilde oynanabilecek. Çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan FIFA World, aynı zamanda internet bağlantısı da gerektiriyor.

FIFA hayranlarına ücretsiz ve mükemmel bir futbol oyunu deneyimi sunmak için geliştirilen FIFA World'ü hemen bilgisayarlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Not: FIFA World'ü bilgisayarınıza indirerek oynayabilmek için kendinize ait bir Origin hesabına sahip olmanız gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA 22

    Yenilikçi HyperMotion oynanış teknolojisi ile FIFA 22 PC Steam'de!
  • EA SPORTS FIFA 23

    FIFA serisinin en gerçekçi oyunu olan EA SPORTS FIFA 23 her yıl olduğu gibi bir çok yenilik geliyor.
  • FIFA 12

    FIFA 12, popüler futbol oyunu olan FIFA serisinin 2012 sürümüdür.
  • FIFA 2007

    FIFA 2007 (FIFA 07) ile futbol oyunu severler ilk kez Turkcell Süper Ligi takımlarıyla online maç yapma şansı buluyor.
  • FIFA 13

    Dünyanın en iyi futbol simülasyonu olarak gösterilen FIFA serisinin en son oyunu FIFA 13 demo sürümü ile hayranlarına merhaba diyor.
  • FIFA 20

    FIFA 20 PC (İndir): Bilgisayarda oynanabilecek en iyi futbol oyunu
  • Fifa 10

    Dünyanın en popüler futbol oyunlarından olan Fifa 10 ile daha gerçekçi mücadeler sizi bekliyor.
  • FIFA 17

    FIFA 17 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.