File Delete Absolutely

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME
2.08 MB DOSYA BOYUTU

File Delete Absolutely ile dosyalarınızı kalıcı olarak silebilirsiniz

File Delete Absolutely, dosyaları kalıcı olarak silme konusunda size yardımcı olacak ücretsiz bir dosya silme programıdır.

Bilgisayarınızda depolanan dosyalar normal yollar ile sildiğinizde silinen dosyaları geri getirme programlarıyla kurtarılabilmektedir. Fakat önemli kişisel bilgileriniz söz konusu olduğunda bu durum kişisel bilgi güvenliğiniz açısından tehdit oluşturmaktadır. Bu nedenle kalıcı olarak dosya silmek için File Delete Absolutely gibi özel bir yazılıma ihtiyaç duyarsınız.

File Delete Absolutely oldukça basit bir arayüzle sadece ihtiyacınız olan kısayolları size sunmaktadır. Tek yapmanız gereken silmek istediğiniz dosyaları seçip silme işlemini başlatmaktır. Bu işlemi uyguladıktan sonra sildiğiniz dosyalar bir daha kurtarılamamaktadır.

File Delete Absolutely toplu olarak dosya silme özelliğine sahiptir. Program arayüzünde dilerseniz klasörleri de silinmek üzere seçebilmektesiniz.

Hafif ve hızlı çalışan yapıya sahip File Delete Absolutely sistem kaynaklarınızı yük altına sokmamaktadır. Eğer kişisel bilgi güvenliğinizi perçinlemek isterseniz File Delete Absolutely gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir programdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Delete History

    Delete History ile internet tarayıcılarınızın bıraktığı izleri temizleyebilirsiniz.
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Delete Files By Date

    Delete Files By Date programıyla bilgisayarınızdaki belli tarihten önceki dosyaların hepsini tek seferde silebilirsiniz.
  • Permanent Delete

    Bilgisayarınızdaki dosya ve klasörlerin geri döndürülemez şekilde silinmesini istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • Swiss File Knife

    Swiss File Knife, komut satırında dosyaları yöneten ve metin işleyen dosya yöneticisidir.
  • File Attribute Changer

    File Attribute Changer, toplu olarak dosya ve klasör adlarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • File Optimizer

    File Optimizer dosya boyutlarını optimize etmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.