File Ferret v5.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
612 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

Internet üzerinde aradığınız bir shareware programı veya bir resim, animasyon dosyasını bulmak çoğu zaman boşu boşuna telefon faturanızı kabartan umutsuz sörfler silsilesini de beraberinde getiriyor..

Internet üzerinde aradığınız bir shareware programı veya bir resim, animasyon dosyasını bulmak çoğu zaman boşu boşuna telefon faturanızı kabartan umutsuz sörfler silsilesini de beraberinde getiriyor. FerretSoft bu konuda Internet kullanıcılarına yardımcı olmayı düşünmüş ve File Ferret yardımcı programını geliştirmiş. File Ferret'e aradığınız dosyanın adını veriyorsunuz. File Ferret Internet'te dolaşmaya çıkıyor, önce bildiği daha sonra da bilmediği bir sürü dosya arşivini tarıyor ve aradığınız dosya Internet üzerinde görülebilecek bir yerdeyse mutlaka bulup size getiriyor.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet File Size

    İnternet File Size programı ile internetten indireceğiniz bir dosyanın boyutunu ve sunucu bilgisini kolay bir şekilde alabilirsiniz.
  • File Hider/Unhider

    File Hider/Unhider, klasörleriniz içerisinde yer alan gizli sistem dosyalarını görüntüleyebileceğiniz ve görünmesini istemediğiniz dosyaları gizleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • İcra Partner Plus v5.0

    İcra Partner Plus, icra takibatı yapan kurum ve kuruluşların işlerini kolaylaştırmak, sistemli bir şekilde ilerlemesini sağlamak ve tüm işlemlerin kayıt altında tutulabilmesini sağlamak için hazırlanmış icra takibi programıdır.
  • File Clone

    Dosya kopyalama, yedekleme ve onarma konusunda kolay ve hızlı bir program.
  • AccuSplit v.4.1

    File Splitting Software
  • File Punter

    Çeşitli parametreleri kullanarak dosyalarınızı dinamik klasörlere kopyalamanızı sağlayan program.
  • WinMend File Copy

    Hızlı olarak aynı anda birden çok dosyayı özel anahtarlama altyapısıyla kopyalamanıza olanak veren ücretsiz bir program.
  • Duplicate File Eraser

    Duplicate File Eraser, aynı (çift) dosyaları bulma ve silme programı ve ücretsiz.