File Property Edit Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
0.86 MB DOSYA BOYUTU

Dosyalarınızın temel özelliklerini değiştirmek, mp3 etiketlemek ve resim exif bilgilerini düzenlemek için bu programı kullanabilirsiniz.

File Property Edit Free programı elinizde bulunan dosyaların özelliklerinin kolaylıkla girilmesini ve değiştirilmesini sağlayan kullanışlı bir uygulama. Değiştirebileceğiniz bilgiler arasında dosyanın son düzenlenme tarihinden tutun da döküman özetlerine, mp3 etiketlerine ve fotoğrafların exif bilgilerine kadar pek çok bilgi yer alıyor. Özellikle otomatik olarak Windows'un ya da diğer programların verdikleri özellik bilgilerini beğenmiyorsanız tercih edebileceğinize inanıyorum.

Program sürükle bırak desteğine de sahip ve bütün dosya ile klasörlerinizi tanıyabiliyor. Hem bütün bir klasörü hem de grup halinde dosyaları kolayca program içerisine bırakabilir ve özellik düzenleme işine girişebilirsiniz. Ayrıca önizleme penceresi sayesinde hangi dosyayı düzenlediğinizi de görebilir, böylece hataların önüne geçebilirsiniz.

Ayrıca listenizde bulunan dosyaların arasında arama yapmak ve isteğinize göre filtrelemek de çok kolay. Sık sık müzik dosyalarının etiket bilgilerini düzenlemek zorunda kalanların kesinlikle kaçırmaması gerekli.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Weeny Free File Cutter

    Weeny Free File Cutter dosyaları bölmek, birleştirmek ve MD5 dosya kontrollerini yapmak için geliştirilmiş başarılı bir programdır.
  • Free File Unlocker

    Free File Unlocker, silmek istediğiniz halde silemediğiniz dosyaların kilidini kaldıran ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free File Wiper

    Free File Wiper dosyalarınızı ve programlarınızı güvenli bir şekilde silmenize olanak tanıyan yardımcı bir araçtır.
  • Free File Hash Scanner

    Dosyalarınızın eksik kopyalanıp kopyalanmadığını hesaplamak için bu ücretsiz programı kullanabilir ve MD5 hash sonuçlarını öğrenebilirsiniz.
  • MD5 Free File Hasher

    Bilgisayarınızdaki dosyaları MD5 formatındaki hash kodları ile kontrol etmek istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.