File Shredder

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11,905 TOPLAM İNDİRME
0.88 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdan silmeniz gereken bilgilerinizi geri getirilemeyecek şekilde temizleyen File Shredder ile dosyalarınızı ve klasörlerinizi bilgisayarınızdan tamamen kaldırabilirsiniz.

File Shredder, dosya ve klasörlerinizin güvenliği için onları bilgisayarınızda parçalayan ücretsiz bir yazılımdır. File Shredder ile sildiğiniz dosyalar hiçbir dosya kurtarma programı ile geri getirelemez. Ve bu sayede silmeniz gereken bilgilerinizi asla geri döndürülemeyecek şekilde silebilirsiniz. Desteklediği 7'den fazla algoritma ile DoD 5220-22.M ve Guttman metodları dahil birçok farklı algoritma ile dosyalarınızın açılmamasını sağlar. 

Sağ klik menüsünde yer alan uygulama sayesinde silmeniz gereken dosyaları kolayca bilgisayarınızdan sonsuza kadar temizleyebilirsiniz.

Önemli! Bu yazılımı bilgisayar konusunda uzman olmayan kişilerin kullanmaması bilgisayarlar için daha yararlıdır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XetoWare File Shredder

    XetoWare File Shredder ile dosyalarınızı kalıcı olarak silebilirsiniz
  • Lavasoft File Shredder

    File Shredder ile dosyaları sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. İzi sürülmemesi, hiçbir şekilde geri getirilmemesi gereken programları, sadece size ait olmasını istediğiniz bilgileri yok ederken bundan emin olun.
  • Securely File Shredder

    Bilgisayarınızdaki dosya ve klasörlerin bir daha erişilememek üzere temizlenmesini istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • SSuite File Shredder

    Bilgisayarınızdaki dosyaları tamamen silmek ve bir daha geri gelmelerini engellemek için bu programı indirin.
  • Alternate File Shredder

    Sabit diskinizdeki silinen dosyaların ve klasörlerin bir daha bulunamamasını sağlamak için bu ücretsiz programı deneyin.
  • Shims Any File Protector

    Shims Any File Protector ile dosyalarınızı güvenli bir şekilde şifreleyebilirsiniz
  • Easy File Locker

    Easy File Locker, bilgisayarınız üzerinde yer alan dosya ve klasörleri koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.
  • Free File Camouflage

    Free File Camouflage programı sayesinde gizlemek ve korumak istediğiniz dosyalarınızı kolayca şifreleyebilirsiniz.