File Streamers Easy Uploads

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME
0.41 MB DOSYA BOYUTU

EasyUploads ücretsiz ve sınırsız depolama alanı sunan dosya yükleme ve yedekleme servisidir.

EasyUploads ücretsiz ve sınırsız depolama alanı sunan dosya yükleme ve yedekleme servisidir. Çevirimiçi ortamda her türdeki dosyayı ücretsiz olarak tutmanız için tasarlanmış EasyUploads, kullanımı basit bir yükleme istemcisidir.

EasUploads çevrimiçi dosyalarınızı yönetmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm araçlara sahiptir. EasyUploads’u kullanarak dosyalarınızı çevrimiçi ortamda kendi bağlantınız ile paylaşabilirsiniz. Depolanan dosyalarınızı görüntüleyebilir, güncelleyebilir, indirebilirsiniz.

Sınırsız yedekleme imkanı sunan EasyUploads’u kullanmaya başlamak için ücretsiz bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesabınızı program içinden veya siteden oluşturabiliyorsunuz. Upload sekmesinden dosya yükleyebilir, Account Manager sekmesinden hesap yenileme, güncelleme, silme işlemlerini yapabilir, File Manager sekmesinden yüklediğiniz dosyaları yönetebilir, Search Engine sekmesinden yüklediğiniz dosyaları aratabilirsiniz.

 

 

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy File Hider

    Easy File Hider ile dilediğiniz dosyayı gizleyebilirsiniz
  • Easy File Locker

    Easy File Locker, bilgisayarınız üzerinde yer alan dosya ve klasörleri koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.
  • Easy File Recovery Tool

    Easy File Recovery Tool sayesinde bilgisayarınızdaki silinen dosyaları kolayca geri getirebilirsiniz.
  • Personal File Share

    Personal File Share yerel ağ üzerinde HTTP protokolünü kullanarak dosya paylaşabileceğiniz bir yazılımdır.
  • File & Image Uploader

    File & Image Uploader, resim ve dosyalarınızı internet üzerinde birbirinden farklı 250 sunucuya yükleyebileceğiniz başarılı ve etkili bir programdır.
  • Easy File & Folder Protector 4.2

    Bu Program İle Tanımlı Olan Tüm Kullanıcıların Oturumlarında Kısıtlanmasını İstediğiniz Dosyaları ve Klasörleri Belirleyebilirsiniz.
  • Easy Download Manager

    Easy Download Manager, internet üzerinden kolaylıkla dosya indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Easy Zip Tool

    Easy Zip Tool ile kolayca arşiv dosyalarını açabilir ve dosya sıkıştırabilirsiniz