Finansbank Cep Şubesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
41,933 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank müşterilerine bir çok bankacılık işlemi yapma imkanı sunmanın yanında, bankanın müşterisi olmayan kullanıcılara da farklı işlemler yapabilme fırsatları sunan Android uygulamasıdır.

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank tarafından bankacılık işlemleri yanında pek çok işlem gerçekleştirebilmek için özel olarak tasarlanmış ve hem banka müşterilerinin hemde müşterisi olmayan Android kullanıcılarının kullanabileceği oldukça etkili bir uygulamadır.

Şık ve kolay kullanıma sahip arayüzü sayesinde müşterilerinin bankacılık işlemlerini rahatça yapmasını sağlayan uygulama ile neredeyse tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Onlarca farklı bankacılık işlemlerini destekleyen ve hızlı bir şekilde yapmayı sağlayan Finansbank Cep Şubesi apk yükle, mobil platformda ücretsiz olarak indirilip kullanılıyor. Piyasa özetlerini kullanıcılarına sunan başarılı mobil uygulama günümüzde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Güvenilir bir yapıda karşımıza çıkan mobil uygulama düzenli olarak aldığı güncellemeler ile kullanıcılarına güvenli bir kullanım deneyimi sunuyor.

Finansbank Cep Şubesi Apk Özellikleri

Finansbank müşterisi olsanızda olmasanızda uygulama ile ulaşabilecekleriniz:

  • FinansOnline'dan piyasa özetleri alabilirsiniz.
  • Yatırım danışmanlarından sesli piyasa yorumlarını dinleyebilirsiniz.
  • En yakınınızdaki Finansbank ATM ve şubelerine ulaşabilirsiniz.

Finansbank Bireysel veya KOBİ müşterisiyseniz:

  • Hesap işlemleri
  • Para transferleri
  • Kredi kaartı işlemleri
  • Yatırım işlemleri
  • Fatura ödemeleri
  • Faturasız hatlara bakiye yükleme
  • Kredi işlemleri
  • KOBİ müşterilerinin işlerine özel işlemler

Finansbank Cep Şubesi uygulamasını indirerek, banka şubelerindeki sıralarda beklemeye son verebilirsiniz. Android akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama ile ihityacınız olan bankacılık işlemlerini gerçekleştirerek zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Kullanımı kolay olan uygulamayı finansbank müşterilerinin mutlaka denemesini tavsiye ederim.

Finansbank Cep Şubesi Apk İndir

Android, iOS, WinPhone ve Blackberry platformu için ücretsiz olarak yayınlanan Finansbank Cep Şubesi apk indir birbirinden farklı özelliklere sahip. Kredi kartı işlemlerinin yanı sıra para transferleri yapma fırsatı da veren uygulama, hesap işlemleri ile kullanıcılara hesap hareketlerini de yönetme deneyimi sunuyor. Türkçe olarak kullanılan başarılı mobil bankacılık uygulaması kullanıcılardan da tam puan alıyor. Kullanıcılar basit ve sade uygulama ile bakiye sorgulayabilecek, yatırım işlemleri yapabilecek ve faturaları anınad ödeyebilecekler. Dileyen uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlayabilirler.

Barış YANIK

Finansbank Cep Şubesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,217 TOPLAM İNDİRME
10.7 MB DOSYA BOYUTU

Finansbank Cep Şubesi ile bankacılık işlemlerini mobil cihazınızdan yapmanın kolaylığını yaşayın.

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank müşteri olan veya olmayan herkesin kullanabileceği bir mobil bankacılık uygulamasıdır. Finansbank müşterileri bankacılık işlemlerini daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirirken, Finansbank müşterisi olmayan kullanıcılar da farklı işlemler yapabiliyor.

Bankacılık işlemlerine hızlı erişimi mümkün kılan sade ve şık arayüze sahip Finansbank uygulaması bankalarda sıra bekleme sorununa çözüm getiriyor. Bireysel veya KOBİ müşterileri için birçok bankacılık işlemini mobil cihazdan yapabilme fırsatı sunuyor. Vadeli ve Vadesiz hesap ayrıntılarını görüntüleme, kredi kartı ödemeleri, para transfer işlemi, kredi kart işlemleri, varlık ve borçları gözlemleme ve daha pek çok işlem mobil cihaz üzerinden güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Sık kullanılan bankacılık işlemlerini kaydetme seçeneği sayesinde kullanıcıların işlemlerini hızlandıran uygulama Finansbank müşterisi olmayanlara da hizmet veriyor. FinansOnline’dan piyasa özetlerini alma, yatırım danışmanlarından sesli piyasa yorumlarını dinleme, en yakın ATM ve şubelere ulaşma işlemleri Finansbank müşteri olan veya olmayan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank müşterilerinin kesinlikle yüklemesi gereken, bankacılık işlemlerini hızlandıran oldukça yararlı bir uygulama.

1.1.3 sürüm yenilikleri:

  • Cep Şubesi’ne TC Kimlik Numarası ile giriş seçeneği eklenmiştir.
Erkan Calp

Finansbank Cep Şubesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,738 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank müşterisi olan veya olmayan herkesin kullanabileceği bankacılık uygulamasıdır.

Finansbank Cep Şubesi, Windows Phone platformu için özel olarak geliştirilmiş bankacılık işlemlerini mobil cihazınıza taşıyan bir Finansbank uygulamasıdır. Finansbank müşterilerinin yanı sıra Finansbank müşterisi olmayan bireylere de hitap eden uygulama ücretsizdir.

FinansBank Mobil Bankacılık, Finansbank müşterilerinin tüm bankacılık işlemlerini mobil cihazlarından kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmelerini, Finansbank müşterisi olmayanların da belirli işlemleri yapabilmelerini sağlayan bir uygulama. Hesap işlemlerinizi, para transferlerinizi, kredi kartı işlemlerinizi, ödeme işlemlerinizi, kredi işlemlerinizi ve daha fazlasını bu uygulama aracılığıyla yapabilirsiniz. Finansbank müşterisi olun veya olmayın; FinansOnline’dan piyasayı takip edebilir, sesli piyasa yorumlarını dinleyebilir, yakınınızdaki Finansbank ATM ve şubelerinin yerini öğrenebilirsiniz.

Finansbank Cep Şubesi ile sık kullandığınız bankacılık işlemlerini kaydedebilir ve işlemlerinizi daha hızlı yapabilirsiniz. Cep Şubesi’ne erişerek işlemlerinizi tek bir dokunuşunuzla gerçekleştirebilir, işlemlerinizi ajandanızdan takip edebilirsiniz.

Finansbank Cep Şubesi, bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmenin en kolay ve güvenilir yoludur.

Erkan Calp

Finansbank Cep Şubesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
866 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank'ın BlackBerry cep telefonlarına özel olarak geliştirmiş olduğu resmi mobil bankacılık uygulaması.

Finansbank Cep Şubesi, Finansbank ile ilgili tüm bankacılık işlemlerini cep telefonunuz üzerinden kolay ve hızlıca yapmanızı sağlayan resmi uygulama. Banka şubelerinden yapabildiğiniz bir çok bankacılık işlemlerini yapma olanağı sunan uygulama sayesinde hem zaman kazanabiliyor hem de işlerinizi çok daha kolay halledebiliyorsunuz.

Finansbank'ın kendi müşterileri dışında diğer müşterilere de hizmet verdiği bu uygulama her BlackBerry'de yüklü olması gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama ile yapabileceğiniz işlemler aşağıdaki gibidir:

  • Hesap işlemleri
  • Para transferleri
  • Kredi kartı işlemleri
  • Yatırım işlemleri
  • Ödeme işlemleri
  • Kredi işlemleri
  • Varlık ve borç gözlem işlemleri
  • Onay ve çek işlemleri

Yukarıda yazılı olan işlemleri uygulama üzerinden gerçekleştirebilmek için Finansbank'ın bireysel yada Kobi müşterisi olmanız gerekiyor. Eğer müşterisi değilseniz yapabileceğiniz işlemler ise FinansOnline'dan piyasa özetlerini kontrol etme ve size en yakın Finansbank ATM v şubelerini görüntüleme

Mobil bankacılık ile hem hızlı bankacılık işlemi yapmak hem de zamandan tasarruf sağlamak istiyorsanız, kullanımı kolay arayüze sahip olan Finansbank Cep Şubesi uygulamasını BlackBerry'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enpara.com Şirketim Cep Şubesi

    Enpara.com Şirketim Cep Şubesi uygulaması ile Android cihazlarınızdan şirket hesaplarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • Enpara.com Cep Şubesi

    Enpara.com Cep Şubesi, şubesiz bankacılık hizmetleri sağlayan Enpara.com'un Android platformu için öel olarak geliştirilen resmi ve ücretsiz uygulamasıdır.
  • KrediGO

    KrediGO, QNB Finansbank'ın tüm banka müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi başvuru uygulaması.
  • Cep PTT Finans

    Cep PTT Finans, PTT ile yapılacak finansal işlemlerini Android telefon ve tabletleriniz üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Vodafone Cep Cüzdan

    Vodafone Cep Cüzdan ile tüm finansal işlemleri kolayca yapın.
  • Cep Bütçem

    Android için gelir ve gider hesaplarınızı raporlayabileceğiniz kullanımı kolay bir kişisel finans takip uygulaması.
  • Halkbank Şifrebaz Cep

    Halkbank Şifrebaz Cep, Halkbank İnternet ve Mobil Şubeye girerken ek güvenlik sağlamak amacıyla tek şifre üreten uygulama.
  • Electroneum

    Cep telefonundan kripto para madenciliği (mining) yapmanıza izin veriyor.