Find Favorites

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
0.75 MB DOSYA BOYUTU

Find Favorites, Internet Explorer üzerinde sakladığınız yer imlerini görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlar.

Internet Explorer üzerinde sakladığınız favori sitelerinizi ve yer imlerinizi görüntülemenize olanak sağlayan Find Favorites, aynı zamanda yeni yer imleri oluşturmanıza ve varolan yer imlerini düzenlemenize de olanak sağlar.

Daha önce yer imlerinize eklemiş olduğunuz siteleri düzenli bir şekilde görüntüleyebileceğiniz ve karışıklıktan kurtulmak için hızlı arama yapabileceğiniz program, tüm favori sitelerinizi belirli bir düzen içerisinde kontrol etmenizi sağlayacaktır.

Sadece arama kutusuna tek bir kelime yazarak, yapmış olduğunuz aramayla eşleşen tüm bağlantıları tek seferde görüntüleyebileceğiniz program ile isterseniz doğrudan Internet Explorer yer imleri klasörünüze de göz atabilirsiniz.

Sistem tepsisi üzerinde yer alan Find Favorites ikonuna tıklayarak her zaman favori web sitelerinize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Beğendiğiniz web sayfalarını kaydedebileceğiniz ve tüm bağlantıları tekrar düzenleyebileceğiniz kullanışlı bir program olan Find Favorites'ı hemen deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ava Find

    Ava Find arama motoruyla bilgisayarınızın yerel ortamında ve taşınabilir cihazlarda aradığınız tüm belgeleri türlerine, boyutlarına ve yükleme tarihlerine göre bularak yönetebilirsiniz.
  • Find Equal Files

    Find Equal Files programı sayesinde bilgisayarınızda birbirinin kopyası olan tüm dosyaları kolayca bulabilirsiniz.
  • Find and Run Robot

    Her türlü program, uygulama veya dosyaya ulaşmak için kullanabileceğiniz bu küçük araç ile aradığınız dosyalara ulaşmak ve yönetmek çok kolaylaşıyor.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Find Him

    Find Him, Android işletim sistemi kullanan cihazlar üzerine çalışan bir tür bulmaca oyunudur.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.