Find Qibla Direction

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

Find Qibla Direction, nerede olursanız olun Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kıblenin nerede olduğunuzu görmenizi sağlayan yararlı bir uygulama.

Find Qibla Direction, Android cmobil cihaz sahiplerinin kıblenin ne tarafta olduğunu tam ve doğru bir şekilde öğrenmesini sağlayan ücretsiz bir uygulama. Uygulama üzerinde kıblenin ne tarafta olduğunu görebilmek için telefonu olabildiğince düz tutmaya özen göstermeniz gerekiyor. Bunun dışında cihazı elektromanyetik alanlardan da uzakta tutarsanız göreceğiniz sonuç yüzde yüz doğru olacaktır.

Pratik bir uygulama olan Find Qibla Direction sayesinde bilmediğiniz farklı illere yada misafirliklere gitseniz bile hemen kıblenin ne tarafta olduğunu görebiliyorsunuz. Dünya'nın neresinde olursanız olun çalışan uygulamanın tek eksiği ise Türkçe dil desteğinin bulunmaması. Sadece kıble yönü bulmak amaçlı kullanıyorsanız İngilizce kullanabilirsiniz fakat namaz saatlerini de takip etmek isterseniz biraz İngilizce bilginizin olması gerekiyor.

Uygulamayı kullanmaya başlamadan önce bulunduğunuz bölgeyi seçmeniz gerekiyor. Daha sonra istediğiniz veriler otomatik olarak size sunulmakta. Kıblenin ne tarafta olduğunu gösteren uygulama aynı zamanda kıble ile aranızdaki mesafeyi de gösteriyor. Eğer bulunduğunuz bölgeyi elle girmezseniz uygulamanın GPS özelliği bulunduğunuz bölgeyi otomatik olarak tespit ediyor ve size namaz saatlerini sunuyor.

Her zaman ve her yerde kıblenin yönünü bulmak ve namaz saatlerini takip etmek amacıyla kullanabileceğiniz uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Find Qibla Direction

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Find Qibla Direction, iPhone ve iPad sahiplerinin istedikleri yerde ve zamanda kıbleyi bulmalarını sağlayan ücretsiz bir iOS uygulaması.

Find Qibla Direction, Dünya'nın neresinde olursanız olun kıblenin nerede olduğunu size gösteren ve ayrıca kıbleye olan uzaklığını belirten kullanımı son derece pratik ve ücretsiz bir iOS uygulaması.

Namaz kılabilmek için gerekli olan kıble yönünü bilmediğimiz yerlere gittiğimizde başkalarına sorarak öğrenmek yerine mobil cihazımız üzerinden görebilme imkanı sunan uygulamanın tasarımı da oldukça şık. Kıbleye olan açınızı bile derece olarak gösteren uygulama, iOS uygulama mağazasında yer alan popüler uygulamalar arasında yer alıyor.

Düzenli olarak farklı şehirlere yolculuk yapıyorsanız yada şehir içinde sürekli gezmeniz gerekiyorsa bu uygulama sayesinde dilediğiniz zaman kıble yönünü kolayca görebiliyorsunuz. Kıble yönü dışında namaz saatlerini de takiop etmenizi sağlayan Find Qibla Direction'ın tek eksiği ise sadece İngilizce dil desteğine sahip olması. Fakat uygulama üzerinde çok fazla özellik olmadığı için gerekli kelimeleri öğrenerek uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bulunduğunuz bölgeyi otomatik olarak tespit ederek her zaman doğru kıble yönünü görmenizi sağlayan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinde kullanmak isteyen kişiler ücretsiz olarak hemen indirebilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find My Parcels

    Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.
  • Find A Way

    Find A Way, noktaları bağlayarak ilerlediğiniz Android bulmaca oyunu.
  • Find Face

    Find Face, tanımadığınız kişilerin sosyal medya hesaplarını bulabilen bir uygulamadır.
  • Find The Difference

    Find The Difference eğlenceli bir fark bulma oyunudur
  • Find My Android Phone!

    Find My Android Phone! mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir telefon bulma uygulamasıdır
  • Find My Phone

    Find My Phone, kaybolan Android telefonlarınızı bulmanıza yardım edecek bir android uygulamasıdır.
  • Find Objects

    Find Objects, listede yer alan tüm objeleri bulmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Find Differences

    Find Differences, farklı başlıklar altındaki resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android bulmaca uygulamasıdır.