Fire And Water

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
630 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Fire And Water, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hem bulmaca hem de macera oyunu olarak öne çıkıyor.

Fire And Water, ateş ve su oyunu olarak geçen ve kendi içerisinde hem bulmaca hem de macera oyun kategorilerini birleştiren ücretsiz ve eğlenceli bir Android oyunu.

Oyundaki amacınız ateş ve suyun kontrolünü sağlayarak onlarca farklı bölümü tamamlayabilmek. Tabi ateş ve suyu kontrol ederken altınları toplamalı ve aynı zamanda bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Bir çok farklı bölüm olan oyunda heyecan bitmediği gibi her zaman bir esarengizlik süregeliyor.

Oyunda ateş ve suyun birbirlerine ihtiyacı var. Çünkü ancak ikisi bir araya geldiğinde bölümleri geçebiliyorsunuz. Bölümleri geçtikçe de yeni bölümlerin kilidini açabiliyorsunuz. Macera ve bulmaca oyunları sevenlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm Fire And Water'ı Android telefon ve tabletlerinize indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Dance of Fire and Ice

    A Dance of Fire and Ice, sahip olduğunuz dengeyi korurken yörüngenizdeki gezegenlere rehberlik edebileceğiniz müzikal bir oyundur.
  • Water Boy

    Water Boy, Android için geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
  • Water Heroes

    Water Heroes, oyunda bulunan farklı renkteki karakterleri eşleştirerek eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Where's My Water? 2

    Where's My Water? 2 kaldığı yerden devam ediyor ve sunduğu yüzlerce bölümün her birinde oyunseverlere farklı bir bulmaca oyunu deneyimi yaşatıyor.
  • Incredible Water

    Incredible Water, Android telefon ve tablette oyun oynayan çocuklara uygun bulmaca platform oyunu.
  • Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

    Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Water Cave

    Kazarak suyun akmasını sağlayın.
  • Where's My Water?

    Where's My Water? Disney tarafından yaratılan ve sevimli bir timsaha banyo yaptırmayı amaç edinen eğlenceli bir mobil oyundur.