Fire Emblem Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Fire Emblem Heroes, Nintendo'nun Android platformuna ücretsiz çıkardığı strateji rpg oyunu.

Fire Emblem Heroes, Nintendo’nun popüler strateji rpg oyunu Fire Emblem serisinin mobil platforma uyarlanmış sürümü. Anime severlerin kalbini çalan rol yapma oyunu, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılmasıyla sevindiriyor.

Pokemon GO, Super Mario ve daha nice oyunlarıyla mobilde de listeleri zorlayan Nintendo’nun imzasını taşıyan Fire Emblem Heroes’un Android sürümünü de kesinlikle indirip oynamalısınız. Destansı görevler, arena düelloları, kahraman savaşları, hikaye haritaları ve daha nice oyun modunu içerisinde barındıran Fire Emblem Heroes’da tek dünya iki krallık yer alıyor. Dünyayı yönetme arzusuyla yanıt tutuşan Emblian İmparatorluğu ve korumaya çalıştığınız Askran Krallığı. Özel yeteneklere sahip Summoner olarak Askr Krallığı’nın yok edilmesini önlemek için kahramanlar arasına katılıyorsunuz.

Fire Emblem serisinin efsanevi kahramanlarına ek olarak Yusuke Kozaki’nin oluşturduğu yeni kahramanları göreceğiniz oyunu oynayabilmeniz için aktif internet bağlantınızın olması gerekiyor. Nintendo hesabıyla giriş yaparak oynayabiliyorsunuz. Unutmadan, oyunda 13 yaş sınırı var.

Erkan Calp

Fire Emblem Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Fire Emblem Heroes, Nintendo'nun iPhone ve iPad'de oynanabilir popüler strateji rpg oyunu.

Fire Emblem Heroes, Nintendo tarafından geliştirilen hit strateji rpg oyunu Fire Emblem serisinin mobil sürümü. iOS platformunda da ücretsiz indirilip oynanabilen strateji oyununda summoner olarak Askr Krallığı’nın yok olmasını engelliyorsunuz.

Nintendo’nun anime severlere özel çıkardığı popüler strateji rol yapma oyununun mobil platforma uyarlanmış özel sürümü de kalite akıyor. Görsel çizgileri, animasyonlar, oynanış dinamikleri, müzikler, ses efektleri her şey mükemmel. Hem iPhone hem de iPad’de aynı keyfi alarak oynayabiliyorsunuz. Oyuna geçecek olursam; Summoner olarak Askr Krallığı’nı yıkımın eşiğinden kurtarma görevini üstleniyorsunuz. Tek güç olmak isteyen Emblian İmparatorluğuna karşı tek başınıza savaşmak durumundasınız.

Fire Emblem serisinin bildiğiniz kahramanlarına ek olarak Yusuke Kozaki’nin yarattığı yeni kahramanların yer aldığı oyunda birçok mod var. Askr Krallığı’nı korumaya çalıştığınız hikaye haritaları, ödül ve deneyim kazandığınız eğitim kulesi, dünya genelinde oyuncularla bir araya geldiğiniz arena düelloları, sınırlı süreliğine açık olan kahraman savaşları oynanabilir modlar arasında.

"Not: Aktif internet bağlantısı gerektiren oyuna 13 yaş sınırı koyulmuş ve Nintendo hesabınız olmadan oynayamıyorsunuz."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

    Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Under Fire: Invasion

    Under Fire: Invasion, galaksiyi keşfedip uzayda kendi kampınızı kuracağınız eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android strateji oyunu.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Galaxy on Fire

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Bloodline: Heroes of Lithas APK

    Bloodline: Heroes of Lithas Ask ile Android platformunda sürükleyici bir strateji deneyimi sizleri bekliyor.
  • Epic Heroes War

    Epic Heroes War, ücretsiz olarak indirebileceğimiz kaliteli bir strateji oyunu.
  • Push Heroes

    Push Heroes, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz minimalist rpg strateji oyunu.