Firefox Quantum

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
29,304 TOPLAM İNDİRME
40.5 MB DOSYA BOYUTU

2 kat daha hızlı, %30 daha az bellek tüketimi. Yepyeni Firefox!

Firefox Quantum, Windows işletim sistemli bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış, az bellek tüketen, hızlı çalışan, modern yapıda bir internet tarayıcısı. Mozilla Firefox’un standart sürümüne göre çok daha hızlı çalışan, daha az kaynak tüketen, modernize edilmiş arayüz sunan bir web tarayıcısı karşımızda.

Mozilla Firefox’un standart sürümüne göre 2 kat daha hızlı çalışan ve %30 daha az bellek tüketen bir tarayıcı olmasının ekran görüntüsü almaya izin vermesi, yer imlerini Pocket’a kaydetme seçeneği sunması, reklamları ve izleyicileri engellemesi (sayfaların %44’e kadar daha hızlı yüklenmesini sağlıyor ve gezdiğiniz sayfalara ilişkin reklamların karşınıza çıkması engelliyor), cihazlar arası senkronizasyonu (açılan sekmeler ve yer imleri) ile dikkat çeken yeni nesil web tarayıcı Firefox Quantum, Google Chrome’a kıyasla sayfaları çok daha hızlı açıyor.

Performansı başta olmak üzere her şeyiyle yenilenmiş bir Firefox olarak tanıtılan Firefox Quantum’u yukarıdaki bağlantıdan direkt bilgisayarınıza indirerek deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mozilla Firefox

    Mozilla Firefox tarayıcı gizliliğinize önem verir. Ücretsiz Firefox tarayıcıyı indirin, internette hızlı ve güvenli bir şekilde gezinin.
  • Firefox Timeline Remove

    Mozilla Firefox kullanıyorsanız ve Facebook zaman tünelinden memnun değilseniz bu eklentiyi yükleyebilirsiniz.
  • BlackHawk

    Chrome hızında, Firefox işlevselliğinde modern web tarayıcısı.
  • Capture Fox

    Mozilla Firefox tarayıcısı için geliştirilen Capture Fox eklentisi, Türkçe arayüzünde pratik şekilde ekran ve ses kaydı yapmanızı sağlayarak basit sunumlar hazırlamanıza yardımcı oluyor.
  • FirefoxDownloadsView

    FirefoxDownloadsView, Firefox web tarayıcısı ile bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz dosyaları listeleyen basit bir programdır.
  • Adblock Plus

    Firefox internet tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti sayesinde web sitelerinde görmek istemediğiniz reklam ve bannerları internet tarayıcınızdan uzak tutabilirsiniz.
  • Download Scheduler

    Download Scheduler, Mozilla Firefox tabanlı tarayıcılar üzerinden çalışabilen ve indirmelerinizi planlamanıza yardımcı olan bir eklentidir.
  • MozillaCacheView

    MozillaCacheView, Firefox/Mozilla/Netscape internet tarayıcılarının önbellek klasörlerini kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.