Firefox Test Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME
0.25 MB DOSYA BOYUTU

Firefox Test Pilot bir Firefox eklentisidir

Firefox Test Pilot eğer internet tarayıcısı olarak Mozilla Firefox'u kullanıyorsanız denemekten keyif alabileceğiniz bir tarayıcı eklentisi.

Firefox Test Pilot temel olarak geliştirilmekte olan Firefox özelliklerini ya da deneysel Firefox projelerini resmi olarak yayınlanmadan önce incelemenize ve kullanmanıza imkan tanıyan bir eklenti. Firefox Test Pilot ile kullanıcılar Firefox'un neler üzerinde çalıştığı hakkında fikir sahibi olabiliyorlar. Buna ilave olarak Mozilla'ya Firefox'ta hangi özelliklerin yer almasını belirleme konusunda yardımcı olabiliyor, geliştirilmekte olan projeler ve özellikler için geri bildirim gönderebiliyorsunuz. Bu sayede Firefox'un geliştirilmesine katkıda bulunabiliyorsunuz.

Firefox Test Pilot aracılığıyla Mozilla topluluk tercihlerinin daha ön planda olduğu bir tarayıcı yaratmayı planlıyor. Bu sayede kullanıcılar için, kullanıcılar tarafından geliştirilmiş bir internet tarayıcısı sahibi oluyoruz.

Firefox Test Pilot tarayıcınıza küçük bir simge şeklinde bir kısayol ekliyor ve bu simgeye tıkladığınızda yeni Firefox özelliklerinden haberdar olabiliyor, üzerlerine tıklayarak onları dilediğiniz zaman aktifleştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hola! For Firefox

    Hola For Firefox, Firefox kullanıcılarının hem internete daha hızlı girmesini hem de engelli sitelere erişim sağlayabilmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eklentidir.
  • IE Tab

    Firefox altında Internet Explorer sekmesi kullanarak Firefox ile giriş yapmanıza izin verilmeyen sitelere Firefox ile bağlanın.
  • Clickberry for Firefox

    Clickberry for Firefox, YouTube videoları üzerindeki beğendiniz sahneleri etiketleyerek sosyal medya sitelerinde paylaşmanızı sağlayan bir Firefox eklentisidir.
  • Firefox Password Remover

    Firefox Password Remover, Firefox kullanıcıları tarafından tarayıcıları üzerinde kaydedilmiş olan site giriş bilgilerini gösteren ve bunları silmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Firefox Sync

    Önceki adı Weave olan Firefox Sync ile Firefox tarayıcınızdaki tüm özellikleri senkronize ederek başka bir bilgisayarda veya mobil cihazlarda tarayıcınızı belirlediğiniz kişisel özelliklere göre kullanabilirsiniz.
  • Firefox Timeline Remove

    Mozilla Firefox kullanıyorsanız ve Facebook zaman tünelinden memnun değilseniz bu eklentiyi yükleyebilirsiniz.
  • SoundCloud Downloader for Firefox

    SoundCloud Downloader for Firefox ile SoundCloud üzerinden parça indirebilirsiniz
  • Download Statusbar

    Firefox internet tarayıcınızda indirdiğiniz dosyaları tarayıcının alt bölümünde görüntülemek için kullanabileceğiniz küçük bir Firefox eklentisidir.