First Smile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

First Smile uygulaması bebeğiniz günlük olarak yaptığı etkinlikleri kaydedebileceğiniz gelişmiş bir karalama defteridir.

First Smile, Android işletim sistemini kullanan anneler için geliştirilmiş olan bir karalama defteri uygulamasıdır. Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama sayesinde bebeğinizin günlük olarak yaptığı her şeyi kayıt altına alabiliyorsunuz. İleride güzel bir anı olması için her annenin kullanabileceği First Smile uygulaması, çocuk büyüdüğünde ise ona unutulmayacak bir hediye olacaktır.

Annelerin sosyal medya uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz First Smile uygulaması, diğer anneler arasında bilgi paylaşmaya ve birbirleriyle sohbet etmeye bile imkan sağlıyor. Bebeğinizin ilk gülüşünü, ilk yıkanışını ve uyanmasını belirli aralıklarla First Smile'a yükleyebilirsiniz ve bunları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Tabii arkadaşlarınızın paylaşımlarına da göz gezdirmekte ve onları beğenmekte de fayda var. Çünkü onlar da sizin gibi kendi çocuklarına ait bir sayfa oluşturmuş olacaklardır.

Oldukça güzel bir fikirle tasarlanmış olan First Smile, sadece metin veya sadece fotoğraf gibi seçeneklerde paylaşım yapabiliyor. Aynı zamanda diğer platformlarda da bulunan First Smile, önümüzdeki günlerde birçok yeni annenin vazgeçilmez anı defteri olacak gibi görünüyor.

Uğur Sağlam

First Smile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
25.6 MB DOSYA BOYUTU

First Smile uygulamasıyla çocuğunuza unutamayacağı kadar güzel bir hatıra defteri oluşturabilirsiniz.

First Smile uygulamasını kullanarak mobil cihazınız üzerinden çocuğunuzun tüm hareketlerini kayıt altına alabilirsiniz. iOS platformundan ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu uygulama sayesinde çocuğunuz büyüğünde, küçükken neler yaptığını ayrıntılı olarak öğrenebilecek.

First Smile uygulaması adeta diğer tüm sosyal medya sitelerinin unuttuğu önemli bir işlevi yerine getiriyor. Çünkü kendi platformuna özgü olarak sadece anneleri barındırıyor ve annelerin özel konuşmalarına tanıklık ediyor. Sevgi dolu mesajlarla birlikte konuşan anneler, istedikleri her yerden First Smile uygulamasına veri girişi yapabiliyor. Mesela bu sosyal medya uygulaması First Smile sayesinde anneler çocuğunu ilk yıkadığı zamanı veya çocuğunun ilk yürüdüğü zamanı bile rahatlıkla paylaşabiliyor. Tabii arkadaş olarak eklediği diğer anneler ise bu paylaşımları beğeniyor veya yorum yaparak destekliyor. Arkadaş olmayan anneler ise yapılan paylaşımları gizlilik gereğinden dolayı göremiyor.

Oldukça gelişmiş bir arayüzü ve kullanışlı olarak tasarlanan yazılımıyla birlikte tüm annelerin kullanması gereken First Smile, uygulama mağazalarında en çok ilgi çeken yazılımlardan biri olma yolunda ilerliyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Smile is Beautiful

    A Smile is Beautiful, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Smile Clock

    Smile Clock uygulamasıyla Android cihazlarınızla her sabah gülümseyerek uyanabilirsiniz.
  • SMILE Inc.

    SMILE Inc., popüler YouTuber RomanAtwood'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı oyunu.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.